Εξελίξεις με την συμμετοχή Φαμέλη - Αυγουστίδη στον Σασμό! Μένουν ή φεύγουν;

Ποιοι έχουν ήδη υπογράψει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με την συμμετοχή Φαμέλη - Αυγουστίδη στον Σασμό! Μένουν ή φεύγουν;

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν και στο δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός. Μπορεί ορισμένοι πρωταγωνιστές να έχουν δεχθεί προτάσεις και για άλλα project άλλα όπως φαίνεται όλα έχουν ξεκαθαρίσει.

Από το TV24

Παραμένουν στον «Σασμό» κι επίσημα

Η πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιοι πρωταγωνιστές θα παραμείνουν, καθώς οι προτάσεις για να βρεθούν σε νέες παραγωγές ήταν πολλές και δελεαστικές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα υπέγραψαν την παραμονή τους στο «Σασμό», όπως και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ετσι φαίνεται να λήγει το σίριαλ για το ποια πρόσωπα μείνουν ή όχι.

Οι πρωταγωνιστές που θα πεθάνουν

Σασμός ALPHA

ΟΛΓΑ ΔΑΜΑΝΗ: Η γιαγιά που αγάπησαν οι τηλεθεατές για τη σοφία της, τη διορατικότητά της και την αγάπη της προς τα εγγόνια της, θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια από τη μοναξιά της, αφού πλέον πορεύεται μόνη με τη Μανταρίνα στην Κρήτη. Οπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της, αυτό είναι το σωστό τέλος για την ηρωίδα που πίκρανε εν αγνοία της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ: Και όμως, ο Αγγελος θα χάσει τη ζωή του και μάλιστα από τα χέρια της Καλλιόπης. Η καπετάνισσα θα σκοτώσει τον γιατρό του χωριού και ανιψιό της, όταν δει πως εκείνος συνεχίζει να διεκδικεί την περιουσία της μητέρας του, Ανθούλας.