Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια έχει φτάσει στα όριά της - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 19/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια έχει φτάσει στα όριά της - Τι συνέβη;

Την Πέμπτη 19/5, στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται σε αναταραχή σχετικά με την οικογένεια των μαφιόζων, καθώς η αποκάλυψή τους είναι κοντά, και κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση μια για πάντα. Θα τα καταφέρουν;

Οι εξελίξεις του σημερινού (19/5) επεισοδίου στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Οι Πλατανιώτες είναι σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Αργυροί τούς δούλεψαν κανονικότατα. Τι θα κάνουν ο Θοδωρής και η Κατερίνα όταν μάθουν πως ο Σάββας, εκτός από μαφιόζος, είναι και θείος τους;

Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος πια πως η Καρμέλα τον έχει δουλέψει… ψιλό γαζί και απαιτεί από την «κακιά μαφιόζα» να τον αφήσει να φύγει… Η Μάρμω αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα οι Πλατανιώτες να πάνε… Ιταλία, για να κλείσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους με την ιταλική μαφία.

Ο Κανέλλος προσπαθεί να βοηθήσει τα ξαδέρφια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το θέμα του Τζώρτζη, αλλά, τελικά, το μόνο συμπέρασμα που βγάζει, είναι πως ο ξάδερφός τους τούς εξαπάτησε.

Την ίδια ώρα, ο Τζίμης πείθει τη Χρύσα να λάβει μέρος στα καλλιστεία που σκοπεύει να οργανώσει και η αστυνομική αρχή του τόπου παθαίνει ντουβρουτζά. Η Βαλέρια έχει φτάσει στα όριά της, αφού η Καλλιόπη της έχει κάνει τη ζωή της κόλαση με τα καψόνια της, ενώ ο Σάββας φαίνεται αποφασισμένος να βοηθήσει τους Πλατανιώτες να πάρουν εκδίκηση από τη μάνα του.

Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος πια πως η Καρμέλα τον έχει δουλέψει… ψιλό γαζί και απαιτεί από την «κακιά μαφιόζα» να τον αφήσει να φύγει, αλλά εκείνη απ’ ό,τι φαίνεται έχει άλλα σχέδια…

Συγκίνηση στα τελευταία γυρίσματα - Οι αναρτήσεις των ηθοποιών

Η ΕΡΤ τα τελευταία δύο χρόνια έχει προσφέρει ορισμένες από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τελευταία. Μία από αυτές είναι και η κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η οποία έχει κερδίσει αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού. Πρόκειται για μία ανατρεπτική ιστορία με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή.

Την παρακολουθούμε ήδη για δύο συνεχόμενες σεζόν και απ’ όσο έχει γίνει γνωστό θα συνεχίσει να μας κάνει παρέα τα βράδια μας. Από Σεπτέμβριο θα έχουμε και τρίτη σεζόν με νέες ανατροπές και αποκαλύψεις, πιθανότατα και με νέες εισόδους στο καστ και ίσως με κάποιες αποχωρήσεις.

Και αφού πήρε το πράσινο φως για του χρόνου, ήρθε η ώρα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι να φτάσει στο τέλος η τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, έγινε από τους ηθοποιούς, οι οποίοι το ανακοίνωσαν με αναρτήσεις στα social media το Σάββατο 14/5, όπως έκανε αντίστοιχα η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη για τη σειρά Σε ξένα χέρια.

Φαίνεται πως μαζεύτηκαν όλοι μαζί, ηθοποιοί και συντελεστές, για να το γιορτάσουν. Ο Αντώνης Στάμος, που υποδύεται το ρόλο του Σίμου, όπως και η Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, η τηλεοπτική Τούλα, δημοσίευσαν στο Instagram story μία φωτογραφία, που βρίσκονται όλοι μαζί στην εξοχή, με λεζάντα «Τέλος 2 ης σεζόν #χαιρέταμουτονπλάτανο». Επίσης, είδαμε βίντεο από το γλέντι τους στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram της ηθοποιού Δήμητρας Στογιάννη (Αγγέλα).

τελος γυρισματων χαιρετα μου τον πλατανο

τελος γυρισματων χαιρετα μου τον πλατανο

Ένα post ανάρτησε και η νεαρή ηθοποιός Χριστίνα Μαθιουλάκη, που υποδύεται την Αλίκη. Στην φωτογραφία ποζάρει μαζί με τους τηλεοπτικούς γονείς της με τη λεζάντα «Πανευτυχής και ευγνώμων που γνώρισα αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους…Απόψε αποχαιρετήσαμε τον Πλάτανο μας. Σας ευχαριστώ όλους. Εις το επανιδείν».