MasterChef 6: Κρίσιμες ώρες - Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει στην τελευταία δοκιμασία;

Μετράμε αντίστροφα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Κρίσιμες ώρες - Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει στην τελευταία δοκιμασία;

Μετά την πολυσυζητημένη Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου και στο θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express»(τα επικά σχόλια του κοινού για την εμφάνιση των κριτών),έρχεται η δεύτερη και καλύτερη ημέρα, αυτή της τελευταίας δοκιμασίας όπου οι κριτές υποδέχονται τις δυο ομάδες σε ένα διαφορετικό ειδυλλιακό σκηνικό, στην πανέμορφη Λίμνη Νευρόπολης.

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο MasterChef

Αυτή τη φορά, κάθε ομάδα καλείται να ετοιμάσει τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας, με διαφορετικό υλικό να πρωταγωνιστεί στο καθένα. Η δοκιμασία, ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολη, αφού οι δυο ομάδες πρέπει να αποδείξουν πόσο εύκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και να προσαρμόσουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους σε συνθήκες απουσίας ηλεκτρικών συσκευών. Πώς θα διαχειριστούν οι δυο ομάδες την πλήρη απουσία ηλεκτρικού ρεύματος;

Οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες όχι μόνο να παρουσιάσουν εξαιρετικά πιάτα, ικανά να τους δώσουν τη νίκη, αλλά και να απολαύσουν στο έπακρο τη δοκιμασία, αφού αυτή η Ομαδική Δοκιμασία θα σημάνει και το τέλος των Ομαδικών Δοκιμασιών για το MasterChef 2022.

«Ο Δημήτρης για εμένα είναι...» - Ο Παπαϊωάννου ''απασφάλισε'' για τον Μπόμπενα

Ο Νίκος Παπαϊωάννου αφού αποχώρησε από το Masterchef 6 έκανε μια κλήση μέσω skype με το Breakfast at star την Τετάρτη 18/5 μιλώντας πολύ αποκαλυπτικά για όλους και για όλα μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής, που προβάλλεται από το Star.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος δεν ''μάσησε'' τα λόγια του και όταν ερωτήθηκε για τον πιο συζητημένο παίκτη του φετινού διαγωνισμού, τον Δημήτρη Ταϊρίδη αποκάλυψε πως δεν έχει κανένα θέμα μαζί του. Ο γνωστός σε όλους Μπόμπαινας έχει προκαλέσει πολλές φορές εκνευρισμό και εντάσεις μέσα στο σπίτι, ωστόσο ο συμπαίκτης του ομολόγησε πως όσα έβλεπε κατά την παραμονή του να συμβαίνουν, του φαίνονταν σαν σίριαλ.

«Ο Δημήτρης για εμένα είναι ένα παρεξηγημένο παιδί, τον Δημήτρη ή που θα τον συμπαθήσεις ή που δε θα τον συμπαθήσεις. Εγώ γενικά συμπαθώ όλον τον κόσμο, εμένα μου φερόταν τέλεια. Να σου πω την αλήθεια, έβλεπα ένα σίριαλ μέσα στο σπίτι».