MasterChef 6: Η Ελπίδα καταρρέει - Δεν άντεξε στο άκουσμα του...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Η Ελπίδα καταρρέει - Δεν άντεξε στο άκουσμα του...

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 οι παίκτες του MasterChef έχουν κληθεί να ολοκληρώσουν την τελευταία τους ομαδική διαδικασία. όμως κανείς δεν περίμενε ότι η πίεση θα κατακλύσει την αρχηγό της Κόκκινης ομάδας και πως η Ελπίδα θα καταρρεύσει (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει την δοκιμασία).

Κατέρρευσε η Ελπίδα μπροστά στις κάμερες του MasterChef

Πιο συγκεκριμένα, η Ελπίδα ρωτήθηκε σε ποιον θα ήθελε να αφιερώσει την προσπάθεια της και εκείνη στο άκουσμα της συγκεκριμένης ερώτησης πλάνταξε: «Και εκεί που λες πως τελειώνουν τα κλάματα… Πανάθεμα σε, τελευταία ομαδική! Αυτό το πιάτο είναι αφιερωμένο στον μπαμπάκο μου, στην τεράστια για μένα προσπάθεια που έχω κάνει για να είμαι εδώ»

«Αγαπώ πολύ την οικογένεια μου και μου έχουν λείψει υπερβολικά! Αυτό σήμερα είναι όλο αφιερωμένο. Ε, πανάθεμα σε» συμπλήρωσε, συγκινημένη, η Ελπίδα Μορφούλη.

Όλα τα βλέμματα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - To Twitter δεν τον "άφησε" σε χλωρό κλαρί

Ένα ιδιαίτερο και ανατρεπτικό επεισόδιο με αέρα Ιταλίας και μυστηρίου καθώς το MasterChef βρέθηκε στο βαγόνι του θρυλικού Όριεντ Εξπρές. Σε ένα ιδανικό σκηνικό λοιπόν έγινε η ομαδική δοκιμασία, μία από τις τελευταίες του διαγωνισμού που φτάνει στο τέλος του. Παρά το υπέροχο σκηνικό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου, τα βλέμματα όλων των τηλεθεατών έπεσαν στο ντύσιμο των κριτών και ειδικά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν σα να έκανε πρόβα του επικείμενου γάμου του με το ντύσιμό του και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μία φορά αποτέλεσε το κεντρικό θέμα των χρηστών του Twitter οι οποίοι "έδωσαν" ρέστα με τις επικές ατάκες και παρομοιώσεις τους γενικότερα για την παρουσία του στο επεισόδιο.