Τα πάνω κάτω στο Καλημέρα Ελλάδα - Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη

Αυτό και αν είναι ανατροπή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στο Καλημέρα Ελλάδα - Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν από τη νέα χρονιά σε όλες τις εκπομπές. Όσον αφορά αυτή του Γιώργου Παπαδάκη, όπως φαίνεται στο πλευρό του θα βρεθεί μια πολύ γνωστή δημοσιογράφος - παρουσιάστρια μετά την απόφαση της για μεταγραφή.

Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Παπαδάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ένα βήμα πριν από συμφωνία - έκπληξη με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες, αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και είναι σε τελικό στάδιο συζητήσεων με το κανάλι του Αμαρουσίου για να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με το σταθμό, ο Παπαδάκης αποφάσισε να ενισχύσει και να ανανεώσει την εκπομπή, φέρνοντας στο πλευρό του τη μέχρι σήμερα συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου.

Μαρία Αναστασοπούλου Καλημέρα Ελλάδα ΑΝΤ1

Τα 30 χρόνια του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνουν 30 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στις 28 Απριλίου του 1992 και αποτελεί τη μακροβιότερη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής έδειξε στην εκπομπή του ένα βίντεο από όλες τις στιγμές του στον ΑΝΤ1 και ευχαρίστησε τόσο το κοινό όσο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη στήριξη που του έδειξαν.

Μάλιστα φέτος, έκανε τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση και ο γιος του Φοίβος (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τον πατέρα του).

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, σε αυτούς που πέρασαν από αυτήν εδώ την εκπομπή, σε αυτούς που παραμένουν σε αυτήν εδώ την εκπομπή -Άννυ Ζιώγα που ήταν από την πρώτη μέρα της εκπομπής ένα μικρό κοριτσάκι. 30 χρόνια είναι αυτά, μια ολόκληρη ζωή», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.