Εικόνες άνευ προηγουμένου στο Love Island - «Αν δεν ζευγαρώσεις αποχωρείς»

Έρχεται στον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες άνευ προηγουμένου στο Love Island - «Αν δεν ζευγαρώσεις αποχωρείς»

Έχουν μπει όλα στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, «Love Island», το οποίο όλα δείχνουν ότι θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και εκείνη αρνείται να επιβεβαιώσει την είδηση. Ωστόσο οι ιθύνοντες του εν λόγω ριάλιτι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να φέρουν κάτι πολύ ιδιαίτερο στην ελληνική τηλεόραση.

Προς το παρόν το «Love Island» προβάλλεται σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού και έχει προϊδεάσει για πολύ εξτρίμ πράγματα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη.

Έρχεται το Love Island και ψάχνει παίκτες

Πριν από λίγες μέρες το κανάλι δημοσίευσε το πρώτο trailer με το οποίο αναζητά δηλώσεις συμμετοχής. Αυτά που έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν είναι ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Κανάρια Νησιά, ενώ ο στόχος των παικτών, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι να έχουν βρει τον έρωτα.

Όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι θα αποχωρούν από το νησί. Ενώ τα πλάνα από τις προβολές στο εξωτερικό μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

«Δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν...» - Ο Μουτσινάς "δίκασε" το Love Island

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 στο Καλό μεσημεράκι ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή το νέο πρόγραμμα του σταθμού «έσφαξε» το νέο σόου της «καναλάρας» του, το Love Island, το οποίο αναμένεται να χαρίσει σκηνές απείρου κάλλους δίχως αμφιβολία (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για την επιστολή ιερέων σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών) .

Για όσους δεν γνωρίζουν για το κόνσεπτ το Love Island είναι ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι της Βρετανίας αλλά και τα πιο ακραία με γυμνόστηθες κοπέλες να κάνουν συνεχώς περατζάδες αλλά και να μην διστάζουν οι παίκτες να έρθουν σε πολύ στενή… επαφή μες στο παιχνίδι αφού ο στόχος είναι να βρουν το ταίρι τους.

«Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους α βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;» τραγούδησε ο παρουσιαστής με στοίχους όλο νόημα.