Masterchef 6 Highlights 8/6: Η επιστροφή των σεφ στον ''τόπο του εγκλήματος'', η αποκάλυψη Κοντιζά για τον τελικό, και το έπαθλο της ομαδικής

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Masterchef 6 Highlights 8/6: Η επιστροφή των σεφ στον ''τόπο του εγκλήματος'', η αποκάλυψη Κοντιζά για τον τελικό, και το έπαθλο της ομαδικής

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και το τεράστιο έπαθλο των 50.000 ευρώ και η αγωνία για τους δύο σεφ, τον Πάνο και την Καλλιόπη κορυφώνεται μία ανάσα πριν το τέλος. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε πολλές εκπλήξεις με επιστροφές, μαγειρικά ράλι, αλλά και ένα έπαθλο της τάξεως των 5.000 ευρώ. Οι φήμες πάντως για το όνομα του νικητή έχουν φουντώσει ενώ και το Youweekly.gr έχει αποκαλύψει με spoiler τον νικητή.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 8/6

Τα πάνω - κάτω : Επέστρεψαν στον τόπο του "εγκλήματος" παίκτες του μαγεiρικού ριάλιτι

Oι εκπλήξεις και οι ανατροπές σε κάθε επεισόδιο είναι αναμενόμενο πλέον μιας και όπως παρακολουθήσαμε , οι δυο διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με πρώην διαγωνιζόμενους.

Ο λόγος για τον Γιάννο, τον Νικήτα, την Ελπίδα και τον Χριστόφορο οι οποίοι ήρθαν για μια τελευταία ομαδική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, οι παίκτες χωρίστηκαν και οι κριτές ανακοίνωσαν ότι οι βοηθοί της ομάδας που θα αποσπούσε την καλύτερη βαθμολογία θα έπαιρναν 5.000€.

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Κοντιζάς - Η αναφορά για τον τελικό που δεν έγινε όπως έπρεπε

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο MasterChef 6 καθώς όπως είδαμε , στον τόπο του "εγκλήματος" ήρθαν ξανά παλιοί διαγωνιζόμενοι για μια τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Ωστόσο, κάτι που λίγοι παρατήρησαν ήταν και η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά σχετικά με τον τελικό του MasterChef 4.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ στο προχθεσινό 7/6 επεισόδιο αναφέρθηκε για το ταξίδι στην Ιταλία όπου είδαμε την Καλλιόπη και τον Παναγιώτη να δυσκολεύονται αρκετά: «Το συγκεκριμένο ταξίδι το ετοιμάζαμε εδώ και 3 χρόνια. Μάλιστα ήταν για το ζευγάρι του τότε τελικού, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου. Λόγω πανδημίας όμως, δεν τα καταφέραμε».

Όπως φάνηκε ο Βαρθαλίτης, αλλά και ο Σταυρής ήταν οι δυο παίκτες όπου στάθηκαν αρκετά άτυχοι μιας και με αφορμή την πανδημία λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερική για μια αντίστοιχη δοκιμασία.

Ανακοινώθηκε η ομάδα που κέρδισε τα 5.000 ευρώ στην τελευταία ομαδική δοκιμασία

Οι δυο φιναλίστ του MasterChef 6 όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (8/6) επεισόδιο επέστρεψαν από το ταξίδι τους στην Ιταλία όπου τους περίμενε μια απρόσμενη έκπληξη καθώς στο πλατό εμφανίστηκαν τέσσερις παλιοί παίκτες προκειμένου να τους βοηθήσουν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες οι οποίες δημιουργήθηκαν από τους κριτές, κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού τριών πιάτων με βασικό υλικό για το ορεκτικό τις σουπιές, για το κυρίως πιάτο τα χοιρινά μάγουλα και για το γλυκό το ανθότυρο.

Τελικά η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν εκείνη του Πάνου Κουμουνδούρου όπου μαζί του ήταν ο Γιάννος και η Ελπίδα. Μάλιστα, φεύγοντας δεν έφυγαν με άδεια χέρια καθώς ο καθένας πρόσθεσε στην τσέπη του 5.000 ευρώ.