Elif: Η Ελίφ αγνοείται

Οι αυριανές 1/7 εξελίξεις της σειράς του STAR

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ αγνοείται

Στην Elif, η Μελέκ τραυματίζεται θανάσιμα στη φυλακή και πέφτει σε κώμα. Η Ελίφ είναι αποφασισμένη να δει τη μητέρα της στο νοσοκομείο, έστω και κρυφά και καταλήγει να αγνοείται.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 1/7

Επεισόδιο 1088

Ο Κερέμ τηλεφωνεί στην Ασλί και ρωτά αν η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο, οπότε ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Ελίφ αγνοείται. Η Ασλί είναι πολύ θυμωμένη με τον Κερέμ και τον κατηγορεί για την κατάσταση της Μελέκ αλλά και της Ελίφ. Ευτυχώς η Ελίφ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και εκείνος την πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, ο Κερέμ βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Μαχίρ είναι στο νοσοκομείο. Η Ασλί επινοεί ένα ψέμα και σώζει τον Μαχίρ από αυτή την περίεργη κατάσταση. Η Ελίφ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Μελέκ και μιλώντας με αγάπη στη μητέρα της, γίνεται το θαύμα και η Μελέκ συνέρχεται από το κώμα.

Αν και λίγο μετά η Ελίφ απομακρύνεται από το δωμάτιο της Μελέκ, είναι πολύ χαρούμενη. Επίσης όλοι είναι χαρούμενοι αλλά από την άλλη, ο Μαχίρ και ο Κερέμ κατηγορούν τον εαυτό τους για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ. Για κάποιο λόγο, ο Εμιρχάν πηγαίνει στο κατάστημα του Tουφάν.

Ο Tουφάν έχει γρίπη, αλλά μεγαλοποιεί την ασθένειά του και ο Εμιρχάν τον λυπάται και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Εμιρχάν δείχνει κάθε μέρα να είναι πιο κοντά στον Τουφάν. Ο Τουφάν είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη…

Εντωμεταξύ, η μικρή Ελίφ είναι αγνώριστη σήμερα και μοιάζει με μοντέλο!

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Elif φινάλε σειράς

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.