Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται στην κηδεία του Άγγελου και ζητά εκδίκηση - Σε πανικό ο Φραγκιαδάκης

Μεγάλο spoiler για την δεύτερη σεζόν της σειράς!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται στην κηδεία του Άγγελου και ζητά εκδίκηση - Σε πανικό ο Φραγκιαδάκης

Αν νομίζατε πως τα έχετε δει όλα, σας ενημερώνουμε πως δεν έχετε δει ακόμα τίποτα! Η νέα σεζόν του Σασμού, φέρνει μαζί τις νέες βεντέτες, μυστικά και ανθρώπους που όλοι θεωρούσαν πως έχουν χαθεί, και τελικά επιστρέφουν πιο εκδικητικοί από ποτέ, για να υπερασπιστούν την οικογένεια και τους νεκρούς τους.

Αυτή η περίπτωση είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ή αλλιώς Στέλιος Μάϊνάς (δείτε εδώ τα γυρίσματά του στα νέα επεισόδια) ο οποίος εμφανίζεται από τον πυθμένα της θάλασσας και πρόκειται να φέρει τόσες φουρτούνες στην σειρά, τις οποίες θα προσπαθήσει να κατευνάσει ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης με τον οποίο τους ενώνει μεγάλο μυστικό!

Ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται στην κηδεία του Άγγελου

Το χωρίο θρηνεί μία ακόμη απώλεια ενός ανθρώπου σημαντικού για την κοινωνία τους, με τέτοιο τρόπο, ενώ οι περισσότεροι φοβούνται πως πρόκειται για νέα βεντέτα, και έναν νέο κύκλο αίματος ο οποίος παίρνει σάρκα και οστά.

Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στον τρόμο του αστυνόμου Φραγκιαδάκη, όταν αντικρίζει μπροστά στα μάτια του, τον άλλοτε πνιγμένο, Παύλο Βρουλάκη, τον οποίο όλοι είχαν για πεθαμένο, που είχε χαθεί στα βάθη της θάλασσας. Έχει λοιπόν επιστρέψει για τα καλά, και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες ζητά εκδίκηση, για τον χαμό του Πετρή, και η μπάλα θα πάρει πολλούς στο διάβα του, και αυτό είναι κάτι που φοβάται ο αστυνόμος και ο παπάς, διότι εκείνοι ξέρουν τι πραγματικά συνέβη τότε με εκείνον και δεν το αποκάλυψαν ποτέ...

Σε πανικό ο Φραγκιαδάκης αντικρίζοντάς τον

Σκοτεινός και μυστήριος - Αυτός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή στη σειρά

Ο Σεπτέμβρης είναι πιο κοντά από ποτέ μαζί και ο δεύτερος κύκλος του Σασμού, τον οποίο περιμένουν πως και πως οι πιστοί του φαν προκειμένου να μάθουν επιτέλους τι θα συμβεί με την υπόθεση. Μετά το δυναμικό φινάλε της σεζόν που άγγιξε έως και το 43% σε τηλεθέαση, ετοιμάζει πολλές ανατροπές τις οποίες θα φέρουν τα πρόσωπα που θα εισβάλουν...

Εκτός από τον Στέλιο Μάινα που θα αναλάβει τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, ώστε να ενισχύσει την ιστορία της βεντέτας, μπαίνει και ο Δημήτρης Αλεξανδρής,ο οποίος έδωσε τα χέρια με την παραγωγή της JK Productions για να αποτελέσει βασικό μέλος του καστ, και σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκπροσωπήσει τη σκοτεινή πλευρά του εγκλήματος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Real θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων.

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή στη σειρά