Άγριες Μέλισσες: Καμία σχέση με τον παπά Γρηγόρη - Αγνώριστος ο Σαββιδάκης μετά το τέλος της σειράς

Με ιδιαίτερα αθλητικό look

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Καμία σχέση με τον παπά Γρηγόρη - Αγνώριστος ο Σαββιδάκης μετά το τέλος της σειράς

Ο Κωστής Σαββιδάκης έγινε ευρέως γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά ''Άγριες Μέλισσες'', την οποία και αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερα συγκινητικά τρόπο, αφού έπαιξε και το τελευταίο επεισόδιο.

Στο εξής λοιπόν, μέχρι να ανακοινωθεί το επόμενο βήμα του ηθοποιού, τον βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media και μάλιστα, την περίοδο αυτή βρίσκεται σε διακοπές για χαλάρωση στο νησί της Ρόδου. Να τονίσουμε εδώ πως φαίνεται ανανεωμένος, με αθλητικό look, που δε θυμίζει σε τίποτα τον ρόλο του παπά, που ενσάρκωνε.

Αγνώριστος ο Κωστής Σαββιδάκης από τις Άγριες Μέλισσες

Κώστας Σαββιδάκης

«Για να μπω στην σειρά, πέρασα από 4 κάστινγκ»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κωστής Σαββιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και μέσα σε όλα έδωσε ένα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά Γρηγόρη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην ζωή του.

Άγριες Μέλισσες - Σαββιδάκης

«Eίναι απίστευτο. Σταύρωνε ο Παπά Δημήτρης και ο Σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου και δεν έφευγε για 20 λεπτά. Ο παπά Δημήτρης μου είπε να πάω να κάνω εξετάσεις. Έκανα τις εξετάσεις μου και μετά εγχείρηση. Πήγαν όλα καλά. Έχουν περάσει 6 χρόνια, έκοψα και το κάπνισμα. Πρέπει τώρα να χάσω κιλά.

Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι εγώ. Δεν έχω συζητήσει. Για να μπω στις Άγριες Μέλισσες, πέρασα από 4 κάστινγκ. Και πήγαμε πολύ καλά αλλά είμαστε και καλά. Νιώθουμε σαν οικογένεια. Να περιμένετε πολλά στο σίριαλ. Από δω και πέρα θα πληρώσουν όλοι γι’ αυτά που έκαναν…

Ναι. Θα αποκαλυφθούν αρκετά πράγματα. Θα βοηθήσει αρκετά ακόμα μέχρι να κλείσει ο δεύτερος κύκλος. Αρκετούς γάμους είδατε, καιρό έχουμε να θάψουμε κόσμο. Νομίζω ότι κάποια στιγμή…

Λατρεύω τις διαφημίσεις έχω κάνει περίπου δώδεκα. Πρώτα αγαπώ τη διαφήμιση, μετά την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Το όνειρό μου είναι να αναπνέω καλά εκεί που βρίσκομαι.»! Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησε και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος!