Γη της Ελιάς: Προ των πυλών η δεύτερη σεζόν της σειράς - Ο Στάθης βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια

Έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Προ των πυλών η δεύτερη σεζόν της σειράς - Ο Στάθης βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια

Δεν έμεινε πολύ και η αγωνία μας σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της μιας και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Mega την οποία λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, την Γη της Ελιάς.

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, η αλήθεια είναι πως μας άφησαν με την αγωνία μας να χτυπά κόκκινο, μιας και οι εξελίξεις ήταν τόσες πολλές και καταιγιστικές, που πριν προλάβουμε καλά καλά να τις επεξεργαστούμε τελείωσε το επεισόδιο. Ένα είναι ωστόσο το μόνο σίγουρο με βάση το επίσημο trailer που βγήκε στην δημοσιότητα, πως ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα...

Αντιμέτωποι με απίστευτες καταστάσεις οι ήρωες στην Γη της Ελιάς

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, η αστυνομία θεωρεί βασική ύποπτο για την μαφιόζικη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε δολοφονία του Δημήτρη την Αθηνά, η οποία ανήμερα του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, συλλαμβάνεται ως βασική ύποπτος για το έγκλημα.

Όπως μας λένε οι πληροφορίες μας, στα πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν, πρόκειται να διαδραματίσει μία τραγική φιγούρα, καθώς μπορεί να έχει πολλά άτομα να την υπερασπιστούν και ως δικηγόρο έναν πολύ ικανό άνθρωπο, τον Λυκούργο, ωστόσο όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της, και κυριολεκτικά μόνο ένα θαύμα είναι ικανό να σώσει την κατάσταση και να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

 Προ των πυλών η δεύτερη σεζόν της σειράς

Όσο για την περίπτωση του Στάθη, μπορεί ο ερχομός του ξαδέρφου του Δημοσθένη να τον έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα, κυρίως από την στιγμή που κατάλαβε πως σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αρεόπολη, ωστόσο η εξαιρετικά καλή ζωή και η υπερβολική άνεση του με τα χρήματα, τον βάζει σε σκέψεις και συλλογισμούς οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα τον οδηγήσουν σε επικίνδυνα μέρη και αντιμέτωπο με φρικτές αλήθειες.

Μπαίνει στη σειρά και υπόσχεται να κλείσει την Αθηνά στη φυλακή - Ποια είναι αδίστακτη αδερφή του δολοφονημένου Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς μπορεί να έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου από τη Μάνη. Αν τα επεισόδια της πρώτης σεζόν κατάφεραν να προκαλέσουν αγωνία στους τηλεθεατές, οι σκηνές της επόμενης αναμένονται να είναι ακόμη πιο δυνατές.

Μάλιστα, για να συμβεί αυτό έχουν προστεθεί στο cast των ηθοποιών καινούριες προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Έλενα Καλλινίκου, γεννημένη στη Λεμεσό, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή του Δημήτρη, ο οποίος δολοφονήθηκε και ο χαρακτήρας της φαίνεται πως είναι αρκετά σκληρός και αδίστακτος. Σκοπός της είναι να καστρέψει την Αθηνά, που της στέρησε τον αδερφό της και δεν θα ησυχάσει μέχρι να την δει πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Η Γη της Ελιάς