Nτόρα Κουτροκόη: Βάζει τους τηλεθεατές στα ''άδυτα'' του «Σήμερα» λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής

Η ανάρτηση που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Nτόρα Κουτροκόη: Βάζει τους τηλεθεατές στα ''άδυτα'' του «Σήμερα» λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και εβδομάδες η νέα τηλεοπτική τριάδα της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ θα αποτελείται από τον Άκη Παυλόπουλο, τον Δημήτρη Οικονόμου, αλλά και το θηλυκό της παρέας την Ντόρα Κουτροκόη. Η τελευταία λίγες μέρες πριν από την έναρξη της εκπομπής ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια για να μοιραστεί με τους followers της μερικές στιγμές από τους συντελεστές του προγράμματος.

Φανερά ανανεωμένη λοιπόν η εκπομπή, αφού είχαμε μια αποχώρηση αυτή της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά και δυο αφίξεις αυτή του Άκη Παυλόπουλου από το OPEN, αλλά και της Κουτροκόη. Ο παλιός της υπόθεσης παραμένει ο Οικονόμου που αναλαμβάνει να συντονίσεις τους άλλους δύο που κουβαλούν βέβαια μεγάλη εμπειρία.

Η ανάρτηση της Κουτροκόη από τα παρασκήνια του «Σήμερα»

Oι τρεις παρουσιαστές ποζάρουν πλάι στην Μάρω Κακούση και τον αρχισυντάκτη τους, Νίκο Κονιτόπουλο.

Ντόρα Κουτροκόη, Άκης Παυλόπουλος, Οικονόμου και λοιποί συνεργάτες στα παρασκήνια

Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής του ΣΚΑΙ

Σε καθημερινή πλέον βάση όλα τα κανάλια δημοσιεύουν τα τρέιλερ για τις εκπομπές της νέας σεζόν που είναι έτοιμη να ξεκινήσει από μέρα σε μέρα. Έτσι ο ΣΚΑΙ έδωσε πριν από δύο εβδομάδες στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Σήμερα», που από φέτος θα είναι ανανεωμένο, αφού στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου θα δούμε και τον Άκη Παυλόπουλο αλλά και την Ντόρα Κουτροκόη, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Η ανανεωμένη πρωινή εκπομπή λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου. Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα παρουσιάζεται στην εκπομπή με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Όλα φαίνεται να είναι έτοιμα αναμένεται λοιπόν η πρεμιέρα σε λιγότερο από μία εβδομάδα!