Η Σκορδά άρχισε τις γνωριμίες στον ΣΚΑΙ - Έτσι σύστησε την ομάδα της στο ''γείτονα'' Νίκο Μουτσινά

Με αυτό το ερωτικό τραγούδι ξεκίνησε η συνάντησή τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η Σκορδά άρχισε τις γνωριμίες στον ΣΚΑΙ - Έτσι σύστησε την ομάδα της στο ''γείτονα'' Νίκο Μουτσινά

Έτοιμη για την πρεμιέρα της είναι η Φαίη Σκορδά που μετά από τόσα χρόνια στον ANT1, βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Μάλιστα φρόντισε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στα γραφεία του καναλιού να κάνει αισθητή την παρουσία της, για αυτό και πήρε την ομάδα της και πήγαν μια βόλτα από το γραφείο του ''γείτονα'' Νίκου Μουτσινά, με τον οποίο και ανέβασαν και ένα βίντεο στο instagram.

Aπό την άλλη ο πρώην σύζυγος και συνεργάτης της στο Πρωινό, Γιώργος Λιάγκας έκανε και αυτός ένα πρώτο μάζεμα με την ομάδα του, η οποία και φέτος θα είναι πληρέστατη και δυνατή. Μάλιστα, όπως ακούγεται φρόντισε να κλέψει από την Σκορδά, μια πολύ δυνατή παρουσία που η Φαίη ήθελε διακαώς στην εκπομπή της.

Το βίντεο της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο σύστησε η Φαίη Σκορδά τους νέους της συνεργάτες της στον Νίκο Μουτσινά, αφού πλέον κι οι δύο «συγκατοικούν» στον ΣΚΑΙ και τα γραφεία τους θα είναι δίπλα.

«Εγώ να σου συστήσω την ομάδα; Πρέπει να τη γνωρίζεις γιατί τα γραφεία μας είναι δίπλα» αναφέρει η Φαίη Σκορδά στον Νίκο Μουτσινά, με τον ίδιο με τη σειρά του να την καλωσορίζει στο σταθμό. Το τραγούδι που παίζει για τη συνάντησή τους είναι το «Έρωτα μου ανεπανάληπτε».

Αυτό το πρόσωπο θέλει διακαώς στο πάνελ της

Το καλοκαίρι σιγά σιγά οδηγείται προς το τέλος του και έτσι η ημέρα, που θα κάνουν πρεμιέρα πολλές εκπομπές μαζί και της Φαίης Σκορδά είναι πλέον πολύ κοντά. Η παρουσιάστρια δεν έχει αλλάξει μόνο κανάλι, αλλά αναμένεται να τη πλήρως ανανεωμένη, αφού θα έχει νέα ομάδα.

Γενικότερα ακούγονται πολλά για γνωστά άτομα του χώρου, που διεκδικούν να είναι στο πλευρό της, καθώς και άλλα ονόματα, που η Φαίη εμπιστεύεται και θα ήθελε μαζί της. Η Ελένη Φωτοπούλου είναι μια παρουσία, που λογικά θα ολοκληρώσει το πάνελ, με τη Φαίη να την εμπιστεύεται μιας και είχαν συνεργαστεί ξανά στο Alter.

Φωτοπούλου Ελένη