Αποχώρηση - βόμβα από το STAR μετά από 20 χρόνια: ''Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ''

Πολλές οι εμφανίσεις της στις οθόνες μας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αποχώρηση - βόμβα από το STAR μετά από 20 χρόνια: ''Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ''

Σε κάθε νέα τηλεοπτική σεζόν ο κάθε σταθμός κάτι κερδίζει, αλλά και κάτι χάνει. Έτσι και το STAR μπορεί να εξασφάλισε νέους συνεργάτες που ευελπιστεί να απογειώσουν τις εκπομπές του, ωστόσο κάποιοι παλιοί γνώριμοι, είπαν αντίο μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας. Συγκεκριμένα μιλάμε για την Ιωάννα Βάσσου, που ήταν 20 χρόνια στο κανάλι και έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram ότι αποχωρεί.

Από την άλλη το κανάλι εξασφάλισε το δίδυμο των Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου που θα αναλάβουν την εκπομπή Breakfast at Star, και φιλοδοξούν παρέα με μια πολύ δυνατή ομάδα συνεργατών να ξαναφέρουν υψηλά νούμερα στην εκπομπή, κάτι που την περσινή χρονιά δεν επιτεύχθηκε. Ο σταθμός πάντως έβαλε φέτος τις βάσεις από νωρίς.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Βάσσου για την αποχώρησή της από το STAR

Έγραψε λοιπόν στο instagram χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους της αποχώρησής της:

«Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ από το λατρεμένο μου STAR. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ο οποίος τα είχε όλα. Χαρές, επιτυχίες, καταξίωση, λύπες και δύσκολες στιγμές. Έχω μάθει όμως να κρατάω μόνο τα καλά, κι αυτά θα τα κρατήσω σφιχτά σαν φυλαχτό μαζί με όσους αγαπώ.

Αγαπώ αρκετούς καλούς μου συναδέλφους με τους οποίους περάσαμε πολλά μαζί. Ο κύκλος μάλιστα ήταν τοοοοσο μεγάλος που χώρεσε κυριολεκτικά τη μισή μου ζωή. Ήταν 20 χρόνων και 5 μηνών! Εις το επανιδείν» έγραψε η Ιωάννα Βάσσου στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Ιωάννα Βάσσου αποχωρεί από το STAR μετά από είκοσι χρόνια

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: IoannaBassou instagram

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Βάσσου

Η Ιωάννα Βάσου εργάστηκε αρχικά στο κανάλι στο ελεύθερο ρεπορτάζ, καλύπτοντας την επικαιρότητα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια «πολιτογραφήθηκε» Αθηναία και συνέχισε τη δημοσιογραφική της πορεία στο ελεύθερο και lifestyle ρεπορτάζ.

Με τη συμμετοχή της στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου η Ιωάννα Βάσου δυναμώνει την ήδη δυνατή ομάδα που αποτελούν η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Τσαγκά και φυσικά ο Παναγιώτης Στάθης ενώ συμμετείχε ως πανελίστρια στην εκπομπή Made in star.

TAGS