Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, The Chase

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, The Chase

Αγωνιώδεις αναμετρήσεις γνώσεων. Αδρεναλίνη που ανεβαίνει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το «The Chase» επιστρέφει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο MEGA.

Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, The Chase

Μετά από μία επιτυχημένη πρώτη σεζόν, όπου το «The Chase» έγινε talk of the town στην απογευματινή ψυχαγωγική ζώνη, το τηλεπαιχνίδι που καθηλώνει το κοινό σε όλο τον κόσμο έρχεται με νέο κύκλο… καταδιώξεων και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συμμετοχές.

Η Μαρία Μπεκατώρου, πάντα άμεση και ετοιμόλογη, υποδέχεται καθημερινά παίκτες και Chasers σε ένα ανατρεπτικό πινγκ πονγκ ερωτήσεων και απαντήσεων.«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» ακόνισαν τις γνώσεις τους, ανανέωσαν το look τους κι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους παίκτες στα ίσια. Φέτος, οι προσφορές των Chasers κρύβουν εκπλήξεις.
Ποιοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ;

«THE CHASE»
ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30
KAI ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:30

Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, The Chase

Εξωτερική φωτογραφία NDP

Όταν η Μαρία Μπεκατώρου είχε δακρύσει στον αέρα του The Chase

Οι τηλεθεατές του Mega παρακολούθησαν το απόγευμα 17/5 ένα από τα πιο απρόσμενα παιχνίδια στο «The Chase», καθώς οι 3 παίκτες έβαλαν τα γυαλιά στο Γεράκι και η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και τα δάκριά της.

Μάλιστα οι 3 παίκτες κατάφεραν να κονταροχτυπηθούν ισάξια με το Γεράκι - δείτε εδώ την εξομολόγησή του στην Ελένη Μενεγάκη-, ενώ εκείνος απάντησε πάσο σε αρκετές ερωτήσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα να κερδίζει 9.250 ευρώ. Η οικοδέσποινα χάρηκε τόσο πολύ με την εξέλιξη των πραγμάτων που δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής.

«Ξέρεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συγγνώμη συγκινήθηκα αλλά χάρηκα. Θέλω να συνέλθω» είπε η παρουσιάστρια στο Γεράκι με εμφανή τη συγκίνησή της για τη νίκη των παικτών, που πανηγύριζαν για το απροσδόκητο αποτέλεσμα.