Πρεμιέρα για τις "Αλήθειες με τη Ζήνα": Η Κουτσελίνη έβαλε στο "μάτι" τον Κουσουλό πριν καλά καλά ξεκινήσουν

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για τις

Πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR έκανε πρεμιέρα, με την Ζήνα Κουτσελίνη να είναι άκρως ανανεωμένη και ευδιάθετη για την επιστροφή της στο πλατό.

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Και ύστερα έρχεται αγάπη. Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε.

Τα έχω χαμένα γιατί ο Πέτρος Κουσουλός (ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πέρασε το κατώφλι του Άρειου Πάγου) είναι νωρίς εδώ, δεν ξέρω αν τον έφερε ο ανταγωνισμός ή εάν είπε να είναι στην ώρα του«Το κοινό σε έπαιξε στοίχημα και σε έχασε, έλα όμως που έκανες την έκπληξη όπως κάνεις κάθε μέρα, κάθε χρόνο».

Μάλιστα, η ίδια ξετρελάθηκε μόλις αντίκρισε την εντυπωσιακή ανθοδέσμη που της έκανε έκπληξη ο Νίκος Κοκλώνης καθώς ανέφερε: «Χαίρομαι που με σκέφτηκες και ας μην είμαι στην εταιρεία παραγωγής σου».

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη στη πρεμιέρα της εκπομπής, «Πρωινό»

Φανερά ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη με τους ανταγωνιστές της

Μία ημέρα πριν από το επίσημο τέλος της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7 δηλαδή, η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με ορισμένα γεγονότα που αφορούν το περιεχόμενο που παρουσιάζει και δεν δίστασε να το εκφράσει και να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό, ξεχνώντας την χαλάρωση από το τζακούζι που βρισκόταν τις προάλλες.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως κάποιες άλλες εκπομπές, χωρίς να αναφέρει εάν πρόκειται για το ίδιο ή κάποιο άλλο κανάλι, παίρνουν τα ρεπορτάζ που πραγματοποιεί η ομάδα του σταθμού και της συγκεκριμένης εκπομπής και το παρουσιάζουν στη δική τους, χωρίς καν να επισημαίνουν από που προήθλε αυτό το υλικό. Μάλιστα, τόνισε και ποιοι το έχουν κάνει, αλλά πάντα αναδεικνύουν την πηγή.

«Τα λέμε εδώ, μετά υπάρχουν εκπομπές που τα επαναλαμβάνουν και δεν αναφέρουν την πηγή, υπάρχουν όμως και αυτές που τα λένε. Όταν εμείς κάνουμε μια φερόμενη κατάθεση ,για να το πούμε να το καταλάβουν οι τηλεθεατές, δεν είναι ακριβώς η κατάθεση. Πώς γίνεται να αποτυπώνεται σε άλλη εκπομπή με τα ίδια λόγια, που είναι παράφραση του δικού μας ρεπορτάζ; Εμείς καμιά φορά μπλοφάρουμε ετσι;», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εντάξει, είπαμε να κλέβετε με ένα τρόπο. Είδα τον κ. Ευαγγελάτο τα πήρε, ανέδειξε την εκπομπή, την Ελεονώρα Μελέτη το ίδιο, ας το κάνουν κι άλλες δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, κάποιος έχει καλύτερο ρεπορτάζ τι να κάνουμε;».