Γλυκάνισος: Ο Στρατής και η Ραζάν συναντιούνται κρυφά

Οι εξελίξεις της επόμενης (30-1/10) εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκάνισος: Ο Στρατής και η Ραζάν συναντιούνται κρυφά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, η οποία πλέον προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο (δείτε εδώ τις σημερινές 24/9 εξελίξεις).

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας στον Γλυκάνισο

Παρασκευή 30/9

Επεισόδιο 4

Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Καρίμ είναι γεωπόνος και αποφασίζει να τον προσλάβει στα κτήματά τους. Παράλληλα, η Ανθή μαθαίνει για τις απειλές του Μενέλαου στον Νικήτα και η σύγκρουση με τον πατέρα της την φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον έρωτά της.

Η Ελεάνα σε τηλεφωνική συνομιλία με την Αναστασία προσπαθεί να μάθει νέα του Στρατή προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο εξόντωσής του, με σύμμαχό της τον Αντρέα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής στέλνει σημείωμα στη Ραζάν για να τη συναντήσει ξανά. Τι θα κάνει όμως η Φατιμέ που βλέπει το κακό να έρχεται;

Σάββατο 1/10

Επεισόδιο 5

Ο Στρατής και η Ραζάν συναντιούνται κρυφά και τα βλέμματά τους «βγάζουν φωτιές». Ανησυχία υπάρχει από τη μεριά του Πωλ, ο οποίος εκφράζει φόβους στον Μπίλι, ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές οι εξαφανίσεις προσφύγων.

Παράλληλα, η Ραζάν στέλνει φαγητό στον Στρατή μέσω του Καρίμ. Στο πακέτο έχει κρύψει ένα σημείωμα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αναστασία λέει στη φίλη της Μαργαρίτα που ψάχνει τον εξαφανισμένο πρόσφυγα, ότι μπορεί να την βοηθήσει… ο Πωλ. Τι θα γίνει όταν στο μπαρ που δίνουν ραντεβού η Ανθή με τον Έκτορα, εμφανίζεται ο Νικήτας; Και όταν η Ραζάν επιστρέφει στο κατάλυμα, ο Καρίμ ζητά να μάθει που ήταν… και όχι μόνο;