«J2US»: ''Κλείδωσαν'' τα ζευγάρια του μουσικού σόου στον Alpha

Κάθε χρόνο και καλύτερα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«J2US»: ''Κλείδωσαν'' τα ζευγάρια του μουσικού σόου στον Alpha

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι την φετινή πρεμιέρα του «J2US», του μουσικού show που στήνει κάθε χρόνο με μεράκι ο Νίκος Κοκλώνης, και όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές. Προχθές σας είχαμε δώσει μια πρώτη λίστα με τα ζευγάρια, ωστόσο σήμερα έγιναν γνωστά μερικά ακόμα και απομένουν ελάχιστοι για να συμπληρωθούν τα ντουέτα.

Στο μεταξύ έχει λήξει και το θέμα της παρουσίασης στα backstage, αφού η παραγωγή του καναλιού προτίμησε την Κατερίνα Στικούδη, έναντι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με τις φήμες να λένε ότι οι δύο γυναίκες που επρόκειτο να κάνουν και κάποιο project μαζί κυριολεκτικά ΄΄κονταροχτυπήθηκαν'' για αυτή τη θέση.

Αυτά θα είναι τα ζευγάρια του J2US

Πρόκειται λοιπόν για τους:

Η αντίδρασή της Αργυράκη όταν έμαθα ότι της προόριζαν τον Ασημακόπουλο για παρτενέρ

Πως και πως ανυπομονούν οι τηλεθεατές να δουν την μεγάλη πρεμιέρα του J2US καθώς πολλές είναι και συζητήσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι αναφορικά με το ποιο άτομο θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή για να συμπληρωθεί (μπορείτε επίσης να δείτε και το τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα).

Ανάμεσα λοιπόν και στους διαγωνιζόμενους ένα πρόσωπο που αναμένεται να δούμε σύμφωνα με την εκπομπή, «Πρωινό μας» είναι και η Μπέσσυ Αργυράκη ωστόσο όπως έγινε γνωστό η ίδια απαίτησε να αλλάξει παρτενέρ όταν συνειδητοποίησε πως η φωνή του δεν είναι και τόσο καλή με αποτέλεσμα να μην τον δούμε καθόλου στο show.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δέχτηκε να έχει ως μουσικό ταίρι τον Γιώργο Ασημακόπουλο μιας και όταν δοκιμάστηκαν στις πρόβες η ίδια δεν έμεινε ευχάριστη σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας».