Πρεμιέρα για το The Voice με εκλεκτούς καλεσμένους - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

«Είμαστε συγκινημένοι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το The Voice με εκλεκτούς καλεσμένους - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Πριν από λίγα λεπτά παρακολουθήσαμε μέσα από την τηλεπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ την λαμπερή πρεμιέρα του «The Voice» όπου είναι στον αέρα για 7η συνεχόμενη χρονιά. Φυσικά, στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά ο Γιώργος Λιανός όπου καλωσόρισε την κριτική επιτροπή. Δείτε επίσης ποια πρώην διαγωνιζόμενη έγινε πρώτη φορά μητέρα

Το καλοσώρισμα του Γιώργου Λιανού στο The Voice

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο δημοφιλέστερο μουσικό τάλεντ σόου ολόκληρης της γης. Καλωσήρθατε στο The Voice of Greece. Για 7η συνεχόμενη χρονιά είμαστε και πάλι εδώ και πραγματικά είμαστε λιγάκι συγκινημένοι. Θα σας εξηγήσω τον λόγο. Μετά από πολύ καιρό πλέον ωρίμασαν οι συνθήκες και το κοινό είναι και πάλι εδώ στο υπέροχο πλατό του The Voice of Greece.

Όλα, λοιπόν, έχουν αλλάξει αλλά το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο είναι η αγάπη μας για αυτά τα τέσσερα άτομα, τους τέσσερις αγαπημένους coaches. Και εδώ θέλω τα πιο θερμά σας χειροκροτήματα για να πάμε να τους υποδεχθούμε».

Η κόρη του Γεωργακόπουλου από τον "Παράδεισο των κυριών" που πήγε στο The Voice και κέρδισε

H νέα τηλεοπτική σειρά "Παράδεισος των κυριών" που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, κάτι που φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Και χθες 20/9 έκανε πολύ υψηλά ποσοστά και δεν αποκλείεται να φτάσει και τον Σασμό. Στην σειρά λοιπόν, πρωταγωνιστούν πολύ επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Μετά την αγάπη που είδε μέσα από τον Σασμό, όπου υποδυόταν τον Καραπάνο, ο ηθοποιός συζητιόταν πολύ και τον βλέπαμε συχνά να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εκπομπές, όπως όταν βρέθηκε στο "Καλύτερα δεν γίνεται" μιλώντας με συγκινητικά λόγια για την παιδική του ηλικία.

Ο Λάζαρος Καραπάνος λοιπόν, δεν είναι μόνος! Εδώ και χρόνια είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Κατσιαδάκη με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο The Voice, το οποίο και κέρδισε.

Ο λόγος για την Ιωάννα Γεωργακοπούλου ή αλλιώς όπως είναι το καλλιτεχνικό της, Joanne. Πρόκειται για μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες νέες τραγουδίστριες που ήδη συνεργάζεται με διάστημα ονόματα.