Έγιναν γνωστά πριν λίγο: Ευχάριστα νέα για την Άντζελα Γκερέκου - Ανακοινώθηκε επίσημα πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιστρέφει από την Πέμπτη 6/10, στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες,

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η Άντζελα Γκερέκου

Πρώτη καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, η Άντζελα Γκερέκου, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν τον Αλέξγ Κούγια να κάνει ποδαρικό. Η Άντζελα Γκερέκου ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις σπάνιες στιγμές από τη ζωή και τον γάμο της, με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία τους και αποκαλύπτει τι τον πλήγωσε περισσότερο. Εξηγεί, επίσης, πώς και γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και τι σκέφτεται για το μέλλον της στην πολιτική.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 23:00, στη μεγάλη πρεμιέρα του «Ενώπιος Ενωπίω», η Άντζελα Γκερέκου μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η Άντζελα Γκερέκου

Πέταξε τα μαύρα λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνό του

Λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η Άντζελα Γκερέκου αποφάσισε να κάνει μία τολμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κοινό την αποθέωσε γι' αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φαίνεται πως πέταξε μια και καλή τα μαύρα ρούχα από πάνω της και φόρεσε ένα λευκό σύνολο από πάνω μέχρι κάτω και πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της. Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της ήταν πολλά και πολλοί της έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για αυτή την απόφαση, με την ηθοποιό να τους απαντάει και να εξηγεί πως όλοι πενθούν με τον δικό τους τρόπο.

«Γεμίζουμε μπαταρίες», δήλωσε αρχικά.

Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου - ρούχα

Άντζελα Γκερέκου - σχόλιο

«Η κάθεμια μας έχει το δικό της τρόπο να πενθεί. Σημασία έχει πως νοιώθεις μέσα σου αλλά κ πως θέλεις εσύ να το εκφράσεις .Κ εγώ για να είμαι ειλικρινής το ήθελα», έγραψε χαρακτηριστικά για το σχόλιο αυτό.