Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα παρασκήνια του GNTM 5 - Η πραγματική σχέση Σοφίας Χατζηπαντελή και Βίκυς Καγιά

Δημοσιεύθηκε στα μέσα λίγο πριν φύγει η Σοφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα παρασκήνια του GNTM 5 - Η πραγματική σχέση Σοφίας Χατζηπαντελή και Βίκυς Καγιά

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10 παρακολουθήσαμε το τέλος των audition και συνεπώς το τέλος της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM 5. Όπως είχε γίνει γνωστό εξαρχής η Σοφία έκανε ένα guest στο παιχνίδι και λόγω των υποχρεώσεών της στο εξωτερικό αλλά και της μεγάλης αμοιβής που έπαιρνε για να παρευρίσκετε στο ριάλιτι (δείτε εδώ πόσα της έδιναν) η παρουσία της είχε συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισόδιο, η Βίκυ Καγιά ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια του GNTM 5. Το στιγμιότυπο στο οποίο αγκαλιάζει τη Σοφία Χατζηπαντελή σχολιάστηκε από τους followers της, αφού εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα αλλά και τα σχόλια στο twitter τις ήθελαν να βρίσκονται σε άγρια κόντρα μεταξύ τους.

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά Γιώργος Καράβας

Η Σοφία Χατζηπαντελή έφυγε και έρχονται οι...

Η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται "πρόδωσε" κάποια από τα ονόματα, και η αλήθεια είναι πως ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα.

Ο λόγος για την Μαρίνα Βερνίκου, τον στυλίστα Peter Dundas αλλά και τον Χριστόφορο Κοτέντο, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην νέα αυτή ολική επαναφορά του 5ου κύκλου του ριάλιτι και να διδάξουν τα μοντέλα ο καθένας το κομμάτι του.