Σασμός: «Δεν σκότωσε η Καλλιόπη τον Άγγελο Βρουλάκη» - Ραγδαίες εξελίξεις στην αιματηρή δολοφονία

Οι σημερινές 4/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Δεν σκότωσε η Καλλιόπη τον Άγγελο Βρουλάκη» - Ραγδαίες εξελίξεις στην αιματηρή δολοφονία

Συγκλονιστικός είναι ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός! Μετά την επιστροφή του Παύλου από τους νεκρούς, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απόψε 4/10 θα συγκρουστεί με τον Αστέρη (λίγο πριν την έκρηξη στο σπίτι τους), ενώ η εισαγγελέας θα αποκαλύψει πως δεν σκότωσε τον Άγγελο η Καλλιόπη.

Οι σημερινές 4/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 10.

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Στο ρόλο της Αιμιλίας Ξενάκη, η Γιώτα Φέστα.

Spoiler "φωτιά" από Μιχάλη Αεράκη - Στέλλα Γκίκα

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν καλεσμένοι ο Μιχάλης Αεράκης και η Στέλλα Γκίκα (δείτε την εδώ με μαγιό) με αφορμή τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Τόσο την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά όσο και την φετινή οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυμθούς. Έτσι, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι άκρως ικανοποιητικά καθώς τα έχει σαρώσει όλα. Μάλιστα, τα πράγματα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στην συνέχεια της πλοκής, δείτε εδώ τους μισθούς των ηθοποιών.

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί της σειράς του ALPHA αποκαλύπτουν τι θα δούμε μιας και ο Μιχάλης Αεράκης ανέφερε: «Με ρωτάνε αν είμαι γνήσιος παπάς. Με καλούν να παντρέψω ή να βαφτίσω κοπέλια, να με κάνουν παπά. Έχω δεχτεί επίσημη πρόταση γιατί ένας Δεσπότης μπορεί να χρήσει κάποιον παπά μέχρι τα 70 του.

Ήταν καημός μου να γίνω παπά, έχω αυτές τις αναμνήσεις. Οι ανατροπές στον δεύτερο κύκλο θα είναι συγκλονιστικές. Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Θα δείξουμε μέσα από το σκοτάδι και τις δολοφονίες, αυτό που λέμε “Σασμός”.

Ο παπάς ξέρει τα πάντα. Λέει ο παπάς Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου με πήγε σε τσίρκο και μου έκανε εντύπωση ένας άνθρωπος που ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Που να περίμενα και εγώ ότι μετά από χρόνια θα ήμουν σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Από την άλλη, η Στέλλα Γκίκα πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα γίνει. Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα μας αφήσουν να χαρούμε. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόση επιτυχία. Στην αρχή φαινόταν πολύ επιφανειακό και στη συνέχεια ξεκίνησε να εμβαθύνει. Φέτος, το σενάριο εμβαθύνει πιο πολύ στον άνθρωπο και στη σχέση μου με τον παπά.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι θα γίνει με τον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας. Είναι ένα πρότυπο ζευγαριού, που δεν το συναντάς εύκολα. Αποκλείω να μην είναι μαζί στο τέλος».