Έρωτας φυγάς 5/10: Ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στην νέα σειρά του Open

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας φυγάς 5/10: Ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό 5/10 επεισόδιο της νέας σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ πως τα πάει στην τηλεθέαση).

Τι θα δούμε σήμερα 5/10 στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 13

Ο Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών. Απελπισμένος γυρίζει στις φυλακές ως θανατοποινίτης. Τα νέα αυτά αναστατώνουν και την Αλεξάνδρα αλλά και την Ρηνιώ. Η Μαργέτα πηγαίνει την Αλεξάνδρα στον γιατρό και γυρίζουν με νέα χαρμόσυνα, αλλά παράκαιρα. Ο Ιάσωνας ευτυχισμένος που θα αποκτήσει διάδοχο θέλει να προσφέρει στην Αλεξάνδρα τα πάντα, εκείνη όμως δεν φαίνεται ανοιχτή να τα δεχτεί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο.

Τι θα δούμε αύριο 6/10 & μεθαύριο 7/10

Επεισόδιο 14

Αγνοώντας τα σχέδια της Μαργέτας, ο Ιάσονας καθησυχάζει την Αλεξάνδρα λέγοντας της πως ο Μάρκος δεν θα εκτελεστεί. Η Ελπίδα αποφασίζει να βλάψει την Αλεξάνδρα, ενώ ο Μάρκος σχεδιάζει να αποδράσει από τη φυλακή. Ο Μιχάλης, μοναδικός σύμμαχος της Αλεξάνδρας, τη βοηθάει να φύγει από το αρχοντικό. Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Επεισόδιο 15

Η Αλεξάνδρα έχει πάει στις φυλακές, για να δει τον Μάρκο. Ο Ιάσονας τη σταματάει και την γεμίζει απειλές σε περίπτωση που φύγει ξανά, χωρίς την άδειά του. Η Μαργέτα προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μπερδεμένες πληροφορίες που της δίνει η Αθηνά ποιος αγόρασε το εισιτήριο της Αλεξάνδρας για την Αθήνα. Ο Μάρκος βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό επιτήρηση. Λίγο πριν επιστρέψει στο κελί του, καταφέρνει να αποδράσει από το παράθυρο του μπάνιου.