Maestro (20/10): Συνταρακτικό το δεύτερο επεισόδιο της σειράς - Δείτε το πρώτοι εδώ!

Ο Ορέστης ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Maestro (20/10): Συνταρακτικό το δεύτερο επεισόδιο της σειράς - Δείτε το πρώτοι εδώ!

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Παπακαλιάτη στο Mega, Maestro, σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο έκανε) και το κοινό περιμένει πως και πως για να δει το επόμενο που έρχεται να ταράξει τα νερά το βράδυ της Πέμπτης 20/10.

Το Youweekly.gr πέρα από την περίληψη έχει και το trailer για να πάρετε μια γεύση από το τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο!

Τι θα δούμε στo Maestro την Πέμπτη 20/10

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο.

Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Το σκηνοθετικό λάθος που έγινε στην πρεμιέρα του Maestro

Πολλοί το είδαν, λίγοι όμως το παρατήρησαν... Επειδή λοιπόν, τίποτα δεν ξεφεύγει από τους φανατικούς τηλεθεατές που σχολιάζουν τα πάντα στα social media, παρατήρησαν ένα λάθος που έγινε στην σειρά.

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης (που είναι πρωταγωνιστής) είναι μουσικός που δεν έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα μέσα από την τέχνη του. Δέχεται την πρόσκληση να διοργανώσει το φεστιβάλ μουσικής στο μικρό νησί του Ιονίου και μετακομίζει εκεί αμέσως μετά την εποχή του lockdown, σαν ανάγκη φυγής από τη ζωή του στην Αθήνα.

Κάπως έτσι, από την αρχή η σειρά δείχνει πως ο Ορέστης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μεγάλη οικονομική άνεση. Μάλιστα, οδηγεί ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο, Seat Marbella, το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει, όπως φαίνεται και στη σκηνή που συναντιέται για πρώτη φορά με την Κλέλια.

Τη στιγμή όμως που συμβαίνουν όλα αυτά, παρατηρούμε πως ο Ορέστης - ο μουσικός που δεν είχε δουλειά στην Αθήνα και κατέφυγε στους Παξούς - είναι ντυμένος με ακριβά ρούχα, ακριβά γυαλιά ηλίου και ακριβά παπούτσια.