«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες...» - Το ζευγάρι του Maestro, Ανδριολάτου και Παπακαλιάτης σοκάρουν με τις αποκαλύψεις για τα γυρίσματα

Πολλές οι δυσκολίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες...» - Το ζευγάρι του Maestro, Ανδριολάτου και Παπακαλιάτης σοκάρουν με τις αποκαλύψεις για τα γυρίσματα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, βρέθηκαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, την Πέμπτη 13/10, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Maestro. Οι δυο τους έδωσαν πολύ σημαντικές πληροφορίες για την σειρά, η οποία αποθεώθηκε από το κοινό από τα πρώτα μόλις λεπτά.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που χρειάστηκαν να αντιμετωπίσουν στη διάρκεια των γυρισμάτων, διότι πολλές σκηνές γυρίστηκαν τον χειμώνα, αλλά η τοποθεσία που είχε επιλέξει ο σκηνοθέτης ήταν ένα νησί και συγκεκριμένα οι Παξοί, με αποτέλεσμα το κρύο να αποτελεί μεγάλο εμπόδιο.

Οι αποκαλύψεις της Κλέλιας Ανδριολάτου και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τις δυσκολίες του Maestro

«Τα γυρίσματα αυτά στη βάρκα έγιναν τέτοια εποχή ακριβώς πέρυσι. Την προηγούμενη μέρα έβρεχε. Το πρόβλημά μας στους Παξούς ήταν ο καιρός γιατί πέρυσι έκανε πολύ δύσκολο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μόλις έβγαινε λίγο ήλιος, τρέχαμε στο πίσω μέρος του νησιού και κάναμε όλα τα καλοκαιρινά. Υπήρχαν πολλές σκηνές που κρυώναμε» είπε ο ηθοποιός αρχικά.

«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες προς Οκτώβρη. Έρχεται λοιπόν ο Οκτώβρης…», συμπλήρωσε η Κλέλια Ανδριολάτου με τον ίδιο να εξηγεί: «Είχαμε αφήσει τις πιο δύσκολες του ζευγαριού για το επεισόδιο 8 και 9 για το τέλος. Έλα όμως που ήρθε χειμώνας».

Και στη συνέχεια η ηθοποιός εξήγησε: «Μιλάμε τώρα για πολύ σοβαρό κρύο. Τρέμαμε, κρατούσαμε ζεστά μπουκάλια με νερό για να αντέξουμε στο γύρισμα. Φυσούσε, είχε βροχή… Τρέμαμε από το κρύο. Είχαμε κουβέρτες και κάναμε “1,2,3” και την πετάγαμε για να κάνουμε τη σκηνή».

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές

Η κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» με αφορμή την συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε και η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου όπου είναι η πρωταγωνίστρια του "Maestro".

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά» ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε».