Love island highlights 19/10: Η νέα εισβολή που προκάλεσε μπελάδες και τα κλάματα της Κλαούντια

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love island highlights 19/10: Η νέα εισβολή που προκάλεσε μπελάδες και τα κλάματα της Κλαούντια

Όπως φαίνεται το Love Island όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής δεν έχει σημειώσει καθόλου ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα το πρόωρο τέλος να είναι γεγονός (δείτε εδώ ωστόσο τον πραγματικό λόγο). Ωστόσο οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις (19/10) ήταν για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε εχθές (19/10) στο Love Island

Εισέβαλε νέος παίκτης στη βίλα - "Πάγωσαν" όλοι οι υπόλοιποι με την άφιξή του

Χαμός επικρατεί αυτές τις μέρες στη βίλα του Love Island, ειδικά μετά το χθεσινό 18/10 επεισόδιο, καθώς αποχώρησαν δύο παίκτες εκτάκτως, κάτι που τους σόκαρε όλους.

Τα νερά ταράχθηκαν και στο αποψινό 20/10 όμως επεισόδιο, με την άφιξη ενός νέου παίκτη, που δεν περίμενε κανείς. Ο λόγος για τον Χρήστο Σούζο, ο οποίος κατάγεται από την Κέρκυρα.

Είναι κομμωτής, προπονητής κολύμβησης, ναυαγοσώστης, έχει τελειώσει μαγειρική και λατρεύει το τραγούδι. Δηλώνει δραστήριος, δυναμικός, ερωτικός και σχεσιάκας, ενώ το μόνο ελάττωμά του είναι πως είναι νευρικός.

Αυτό που βρίσκουν ελκυστικό οι κοπέλες πάνω του είναι τα μάτια του, ωστόσο εκείνος πιστεύει πως τις κερδίζει με το λέγειν.

Με το που μπήκε στη βίλα και εμφανίστηκε στους παίκτες, οι άντρες "πάγωσαν", καθώς οι κοπέλες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, μιας και είναι ένας γοητευτικός άντρας.

"Δεν μου έριξες ούτε μια ματιά" - Άσχημος τσακωμός Αναστασίας και Γιώργου εξαιτίας του νέου παίκτη

Ένας νέος παίκτης εισέβαλε απόψε 19/10 στην βίλα του Love Island και αυτός ήταν ο Χρήστος Σούζος, ο οποίος τάραξε αρκετά τα νερά μιας και φαίνεται πως δεν κέρδισε την συμπάθεια των υπόλοιπων αγοριών.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του, ο Χρήστος συγκέντρωσε τα κορίτσια στην κουζίνα προκειμένου να τις γνωρίσει καλύτερα, ωστόσο αυτό πείραξε αρκετά τους άντρες του σπιτιού και ειδικότερα τον Γιώργο Γ, καθώς το ταίρι του, η Αναστασία μιλούσε συνεχώς με τον καινούργιο.

Μετά το τέλος της γνωριμίας του ίδιου με τις κοπέλες, ο Γιώργος έπιασε την Αναστασία και της εξέφρασε την ενόχλησή του, με την ίδια όμως να είναι φανερά αντίθετη και να επιμένει πως ήταν απλά φιλική.

«Νιώθω ότι μιλάω σε τοίχο» - Έβαλε τα κλάματα η Κλαούντια εξαιτίας του Αλέξανδρου

Κρίση στην σχέση τους φαίνεται πως περνάνε αρκετά ζευγάρια στην βίλα του Love Island, μιας και μετά τον τσακωμό του Γιώργου και της Αναστασίας, σειρά έχει ο Αλέξανδρος με την Κλαούντια.

Το νέο ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει προβλήματα, μιας και το παράπονο της Κλαούντια ήταν πως μερικές φορές ο Αλέξανδρος είναι σαν πέτρα και πως δεν την εκτιμά και δεν την κάνει να νιώθει ξεχωριστή.

Μάλιστα, τόνισε πως νιώθει ότι μιλάει σε τοίχο όποτε μιλάει στον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα μάλιστα κατά την διάρκεια της συζήτησής να βάλει τα κλάματα.

Ούρλιαζαν από την χαρά τους - Τα δύο ζευγάρια που βγήκαν ραντεβού εκτός βίλας

Μετά την εισβολή ενός νέου παίκτη αλλά και μετά του τσακωμούς στο αποψινό 19/10 επεισόδιο του Love Island, δύο ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να βγουν για μερικές ώρες εκτός σπιτιού και να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο.

Αυτά ήταν η Χριστίνα με τον Αλέξανδρο αλλά και ο Γιώργος με την Αναστασία. Το πρώτο ζευγάρι φαίνεται πως πέρασε φανταστικά ενώ μάλιστα εξομολογήθηκαν και τα σχέδια τους σε περίπτωση που βγουν εκτός παιχνιδιού.

Από την άλλη, το δεύτερο ζευγάρι, παρά τους τσακωμούς που είχε λόγω του νέου παίκτη, έβαλε κάτω και ξεκαθάρισε τα πράγματα που ενοχλούν ο ένας τον άλλον, με τον Γιώργο μάλιστα να αποκαλύπτει στην Αναστασία πως είναι ερωτευμένος μαζί της, με εκείνη ωστόσο να μην ανταποδίδει.

Και τα 2 ζευγάρια επέστρεψαν στην βίλα ανανεωμένα και ευτυχισμένα.