Love Island highlights 21/10: Γνωστός τικτόκερ ο νέος παίκτης της βίλας - Το ταίρι που διάλεξε

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / loveislandgreece
Instagram / loveislandgreece

Ο κανονικός χαμός έγινε το βράδυ της Παρασκευής 21/10 στο Love Island, μιας και μπήκε ένας νέος παίκτης στη βίλα που έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, μιας και έπρεπε να διαλέξει ταίρι, με αποτέλεσμα να διαλύσει κάποιο ζευγάρι.

Τα 21/10 highlights του Love Island

Νέος παίκτης στη βίλα - Από που τον γνωρίζει η Αναστασία

Το Love Island είναι ένα παιχνίδι που έχει δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως κινδυνεύει να κοπεί (δείτε εδώ τι συμβαίνει). Παρόλα αυτά, οι παίκτες στην βίλα συνεχίζουν να γνωρίζονται και να δημιουργούν σχέσεις μεταξύ τους, αγνοώντας την αλήθεια.

Στο νέο επεισόδιο, λοιπόν, την Παρασκευή 21/10, μπήκε "με το καλημέρα σας" νέος παίκτης. Ο λόγος για τον Φάνη, τον οποίο η Αναστασία αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή. Από που; Από το Tik Tok, φυσικά. Ο ίδιος έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και η Αναστασία, που ασχολείται με τα social media δεν θα μπορούσε να μην το καταλάβει.

Ο Λουσάι κινδυνεύει εξαιτίας του - Το ταίρι που επέλεξε ο νέος παίκτης

Αμέσως μετά τον Χρήστο Σούζο (δείτε εδώ όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για τον νέο παίκτη), στο Love Island εισέβαλε άλλος ένας άντρας, ο διάσημος Tik Toker Φάνης. Γνώρισε όλες τις γυναίκες, αλλά και τα αγόρια της βίλας και αφού άρχισε να συνηθίζει το σπίτι και να κάνει φιλίες, έπρεπε να διαλέξει και ποιο κορίτσι θέλει για ταίρι του.

Η ώρα του συμβουλίου, λοιπόν, έφτασε και ο ίδιος ανακοίνωσε σε όλους, και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πως αυτή που επιθυμεί να βρίσκεται στο πλευρό του είναι η Κλαούντια Πένκα. Το ραντεβού τους ήταν πολύ επιτυχημένο και ήταν η μόνη κοπέλα που του κέντρισε το ενδιαφέρον, ενώ σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός πως εκείνη δεν έχει δεθεί ακόμα αρκετά με κάποιο άλλο αγόρι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Λουσάι να γίνει ο δεύτερος single, πράγμα που σημαίνει πως κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι.