Έτρωγε καθημερινά μόνο... - Η δίαιτα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που της άλλαξε όλο το σώμα

Έχει μείνει μισή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτρωγε καθημερινά μόνο... - Η δίαιτα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που της άλλαξε όλο το σώμα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά την γέννηση των δυο παιδιών της και λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, πήρε την απόφαση να κάνει μια τεράστια αλλαγή στο σώμα της, ξεκινώντας σωστή δίαιτα αλλά και τακτική γυμναστική.

Την πρώτη της εμφάνιση εμφανώς ανανεωμένη είχε κάνει στην επίσημη φωτογράφιση για την έναρξη της εκπομπής Ελένη, στο MEGA και είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακή - δείτε πλάνα της από την πρεμιέρα της εκπομπής.

Αυτή τη δίαιτα ακολούθησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και έχασε κιλά

Το μυστικό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι πολύ απλό και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ αν θέλεις να δεις μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου. Αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια για τον εαυτό της και έτσι ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά.

Όπως έχει αποκαλύψει ακολούθησε διατροφή και φροντίζει να τρώει σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια, αλλά και να γυμνάζεται καθημερινά.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου δίαιτα

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελιάνας

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά το φινάλε της εκπομπής Πάμε Δανάη όπου συμμετείχε, και πριν κλείσει με την Μενεγάκη, έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της και δεν σταματούσε να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ευτυχισμένη μανούλα μάλιστα, δεν μπορεί και δεν θέλει να σταματάνε τα παιχνίδια με τις δυο κόρες της. Η Ισαβέλλα είναι πλέον 6 ετών, ενώ η Βικτώρια 4 ετών και είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες της.

Ωστόσο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε και φωτογραφία της ολόσωμη, όπου πόζαρε με μπικίνι, δείχνοντας μας πως είναι το σώμα της μετά από δυο γέννες και τη δίαιτα που ξεκίνησε. Η δημοσιογράφος όπως έχει διαπιστωθεί μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της, έχει καταφέρει να μείνει "μισή".