Αποτελείται από 5 πολύ συγκεκριμένα πιάτα - Έτσι διατηρεί κορμί ''λαμπάδα'' η Μαστροκώστα στα 52 της

Εύκολα και απλά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
gogomastro - instagram
gogomastro - instagram

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει επιστρέψει για τα καλά στον κόσμο των social media με τη γυμνάστρια να απολαμβάνει τις διακοπές της στα όμορφα νησιά της Ελλάδας με τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει να αποτυπώνουν την ανανέωσή της (δείτε την εδώ με μίνι φόρεμα στην Ίο).

Τα look, που επιλέγει η Γωγώ Μαστροκώστα είναι ένα και ένα με τα φορέματα της να θυμίζουν σε όσους το είχαν ξεχάσει, πως διαθέτει πολύ ισορροπημένες αναλογίες!

Μπορεί να ασχολείται με τη γυμναστική και το κορμί, που διαθέτει να οφείλεται σε ένα σημείο εκεί, ωστόσο η Μαστροκώστα ακολουθεί συχνά την παρακάτω ρουτίνα στη διατροφή της, αυτή των ''5 πιάτων''.

Το πρόγραμμα διατροφής της Γωγώς Μαστροκώστα

Πρωί:

Επιλέγει τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Σνακ:

Μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα

Μεσημέρι:

Το μεσημεριανό της συνήθως ετοιμάζεται από την ίδια και περιλαμβάνει λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Σνακ:

Το απόγευμα ως σνακ προτιμά ένα φρούτο εποχής.

Βράδυ:

Σαλάτα με μία κουταλιά λάδι.

Γωγώ Μαστροκώστα
gogomastro - instagram

Πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει φέρει ένα και μοναδικό παιδί στον κόσμο μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα, οπότε όπως είναι λογικό η Βικτώρια αποτελεί σημαντική και μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή και των δύο.

Μετά τα όσα πέρασε με την υγεία του το γνωστό μοντέλο, πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αισθάνεται δυνατή να κάνει τις βόλτες της, όπως είδαμε από ένα insta story, που έκανε την Τετάρτη 17/8. Με την κόρη της εθεάθη να περπατάνε αγκαλιά σε σκοτεινό δρόμο, κάνοντας φανερό το πόσο δυνατή σχέση έχουν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους.

«Girls night out».

Μαστροκώστα - κόρη