Μαρία Μπεκατώρου: Πιο αδύνατη από ποτέ εφαρμόζοντας 4 έξυπνα tricks

Έχασε 9 ολόκληρα κιλά χωρίς δίαιτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Mπορεί να μην ξέφυγε ποτέ με το βάρος της («Μέχρι τα 20 μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!» έχει πει), με τη ζυγαριά να δείχνει 57 κιλά (συν-πλην δύο), ωστόσο αυτή τη σεζόν η γλυκιά Μαρία Μπεκατώρου λάμπει! Απαλλαγμένη από τα περιττά κιλάκια και σε φόρμα, όπως παραδέχτηκε και η ίδια μετά το καλοκαίρι μπήκε σε πρόγραμμα, ενώ πλέον έχει χάσει γύρω στα εννιά κιλά, χωρίς να κάνεις δίαιτα και να στερείται, απλώς εφαρμόζοντας 4 tricks!

Δίαιτα & διατροφή: Πότε πρέπει να τρως γλυκό για να χάσεις κιλά; Πριν ή μετά το φαγητό;

Η Μαρία είναι στα καλύτερά της & πιο αδύνατη από ποτέ

«Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει! Θα κρατήσω αυτήν, όπως είναι», λέει η ίδια και είναι αποφασισμένη να το πετύχει! Είναι στα καλύτερά της! Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα της εικόνα ξεκίνησε πριν από δύο καλοκαίρια στις διακοπές της Μαρίας και του συζύγου της, επιχειρηματία Αντώνη Αλεβιζόπουλου, σε Σύρο, Κυκλάδες και φυσικά την αγαπημένη της Κεφαλονιά.

Όχι πως η παρουσιάστρια ξεκίνησε δίαιτα (ποιος κάνει υγιεινή διατροφή μέσα στις διακοπές, άλλωστε;), όμως λίγο η θάλασσα, λίγο το χαλαρό πρόγραμμα, υπήρχαν φορές που... ξεχνούσε το φαγητό. Σιγά-σιγά (μαζί με την άσκηση και το κολύμπι στη θάλασσα) άρχισε να χάνει κιλά... γλυκάθηκε από την αλλαγή που έβλεπε στο σώμα της και αποφάσισε να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή.

7 επώνυμοι αποκαλύπτουν τα do & don't στη διατροφή τους

Αποτέλεσμα; Να την βλέπουμε πλέον σούπερ αδύνατη και ανανεωμένη! Με όλο αυτό να επηρεάζει μοιραία και την ψυχολογία της, η Μαρία εξηγεί: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου». Και αυτό φαίνεται, θα προσθέταμε εμείς, αφού λάμπει από ομορφιά!

Juicy Girls: 10+1 επώνυμες Ελληνίδες που αγάπησαν τις καμπύλες τους

Τα «έξυπνα» tricks της Μαρίας!

«Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά! Και δεν με νοιάζει για τις σοκολάτες –δεν μου αρέσουν–, αλλά αυτό που μου στοίχισε είναι πως έκοψα τις λαχταριστές κρέμες», εξηγεί η Μαρία Μπεκατώρου!

Με φουλ θετική ενέργεια και ένα πηγαίο χαμόγελο, «η χαρά της ζωής» όπως την αποκαλούν οι fans της, έχει πια υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής που ακολουθεί όσο πιο πιστά μπορεί, δεδομένου πως έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με τα γυρίσματα του έπιτυχημένου παιχνιδιού. Δες εδώ μερικά από τα μυστικά της:

Κάν' το όπως οι 3 Κατερίνες για κορμί... λαμπάδα!

• Έχει μειώσει το αλάτι στα φαγητά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η υπερβολική κατανάλωση αλατιού μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση περιττών υγρών στο σώμα, δηλαδή μας κάνει να πρηζόμαστε και ανεβάζει τον δείκτη της ζυγαριάς.

• Έχει απαρνηθεί τα τηγανητά (κυρίως) το βράδυ! Φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ή ένα γιαούρτι με 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.

• Αποφεύγει τα αναψυκτικά, αφού το μόνο που προσφέρουν είναι extra θερμίδες και πρήξιμο.

• Πίνει 8 με 10 ποτήρια νερό τη μέρα ώστε να ενυ - δατώνει τον οργανισμό της