Μη χάσετε αυτή την εβδομάδα!

Το YOU WEEKLY δεν πτοείται από τη βαριά κακοκαιρία, ούτε από τον χιονιά! Στο τεύχος που κυκλοφορεί μάς περιμένουν πολλά συναρπαστικά θέματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Έλλη Κοκκίνου: Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της CD από την Cobalt Music, η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για τις δύσκολες εποχές που ζούμε εν μέσω πανδημίας αλλά και για τις μηνύσεις που πέφτουν βροχή στον καλλιτεχνικό χώρο! Πώς την έχουν επηρεάσει oι καταγγελίες της κουμπάρας της, Τζένης Μπότση;

Ορφέας Παπαδόπουλος: Μέσα από ένα δριμύ «κατηγορώ», ο ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά στο YOU για τη δική του 15ετή εμπειρία και τις συνεργασίες του στον χώρο, βιώνοντας υποτιμήσεις, τραμπουκισμούς και εξευτελισμούς από μεγάλα ονόματα, που, όταν έκριναν ότι έπρεπε, προσπάθησαν να τον σβήσουν από τον χάρτη…

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχει ζήσει για δυο ζωές, είναι χορτασμένη, έχει αναμετρηθεί με τον κίνδυνο, έχει γευτεί τον έρωτα, τις επιτυχίες, την περίσσια αγάπη, τον σεβασμό, την καταξίωση. Το αντίδοτο στις λιγοστές ρυτίδες της ηλικίας της είναι να ζει το παρόν της ως έφηβη, παρ’ όλο που είναι γιαγιά και μαμά τριών υπέροχων παιδιών. Ξεφυλλίζουμε το άλμπουμ της ζωής της «Μυρσίνης Σεβαστού» και μένουμε εντυπωσιασμένοι από τη συναρπαστική της πορεία!

Ασημίνα Ιγγλέζου: Το θηλυκό πίσω από τα sexy πλάνα τπυ «Mykonos Live TV»από τις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού, μιλάει στο YOU για την εμπειρία της στο ««Survivor» αλλά και για το πώς προσπάθησε να ενσωματωθεί στο reality επιβίωσης βρίσκοντας αντίσταση από τους συμπαίκτες της!

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού : Ο φακός του YOU τούς τσάκωσε σε οικογενειακή έξοδο, με τον δύο μηνών γιό τους, με τον μπαμπά Βασίλη να δίνει το «παρών», σε μια παύση από το βαρύ πρόγραμμά του στο υπουργείο. Το ζευγάρι που συνοδευόταν από δύο καλούς του φίλους, με αθλητική περιβολή και τις απαιτούμενες μάσκες, έκανε τη βόλτα του στον ηλιόλουστο Εθνικό Κήπο -μια καλή ευκαιρία για να χαλαρώσουν.

Μάκης Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη: Ο ξαφνικός χιονιάς όχι μόνο δεν χάλασε τα σχέδιά τους, αλλά έκανε την 6χρονη επέτειο του γάμου τους ακόμη πιο ρομαντική. Αγκαλιασμένοι, ερωτευμένοι και ντυμένοι στα κόκκινα, πόζαραν στην αναμνηστική φωτογραφία και έδειχναν να λάμπουν από χαρά!