Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του YOU - Σούπερ αποκλειστικά και συνεντεύξεις

Μην το χάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είτε... διακοπάρουμε είτε ετοιμαζόμαστε να αποδράσουμε από το κλεινόν άστυ! Η καλύτερή μας παρέα και αυτή την εβδομάδα το περιοδικό YOU, αφού η Διευθύντρια Σύνταξής του, Τζώρτζια Συρίχα, έχει τα πιο “καυτά” αποκλειστικά θέματα που ταιριάζουν στις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη: Αντώνης Βαρδής και Νατάσα Σκαφιδά, που φωτογραφίζονται οικογενειακώς με τα 2 τους παιδιά και αποκαλύπτουν για την κρίση που πέρασε ο γάμος τους, τη ζήλια, την επιλόχεια κατάθλιψη αλλά και για τα γερά θεμέλια που είχε, για να βγουν οι δυο τους νικητές στον έρωτα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αχώριστο είναι το ζευγάρι μετά το Survivor και μάλιστα μένουν μαζί από την πρώτη στιγμή, με το YOU να τους τσακώνει όλη νύχτα αγκαλιά σε νυχτερινή τους διασκέδαση!

Ρεπορτάζ: Famous Διαζύγια. Από την εκκλησία... στα δικαστήρια για πολυαγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που τάραξαν τα νερά με τον έρωτά τους και στη συνέχεια με τους χωρισμούς τους – επεισοδιακούς και μη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ Δέσποινα Βανδή: Μετά τον ξαφνικό χωρισμό της μετά από 18 χρόνια γάμου και δύο παιδιά με την Ντέμη Νικολαϊδη, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της! Το YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα να απολαμβάνει το μπάνιο της στο Λαγονήσι με καλή παρέα, ενώ όλοι πάθαμε πλάκα με το καλλίγραμμο κορμί της στα 52 της χρόνια!

Αφιέρωμα #Οι αγαπημένοι προορισμοί των σταρ: Το YOU ταξιδεύει μαζί με τους επωνύμους στους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς και σου δείχνει τα καλύτερα κάθε τόπου, για ποτό, φαγητό και διαμονή, εκεί που κάνουν check in οι εγχώριοι celebrities.