Αποκαλυπτικό βίντεο της Μαρίνας Ντεμολλάι 3 μήνες μετά το τέλος του MasterChef 5

Θα το δείτε μόνο εδώ αποκλειστικά για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Και τι δεν άκουσε και τι δεν είπαν για εκείνη όσο ήταν στο “Masterchef”. Εκείνη αγνόησε τα πάντα, παρόλο που επηρεάστηκε ψυχολογικά με τον χαρακτηρισμό της “κακιάς” του διαγωνισμού και κατάφερε να φτάσει στην τρίτη θέση με το σπαθί της. Η Μαρίνα Ντεμολλάι τώρα πια σοφότερη από τα λάθη της και πιο δυνατή συνεχίζει δυναμικά να κυνηγά τα όνειρά της, και σε backstage δηλώσεις στο You μιλάει για τον άντρα της ζωής της, καθώς και για τα παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Φωτογραφίες: Ιάκωβος Στρίκης

Styling: Ilias Wia

Makeup-Hair: Χριστίνα Ζώνη

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή με τα παιδιά σου;

Και στα δύο μου παιδιά ήταν η γέννησή τους. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, μαζί με το θηλασμό. Είναι το σημείο που δένεσαι και καταλαβαίνεις πως ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι της μητρότητας, αλλά παράλληλα είναι τόσο όμορφο το δέσιμο που έχεις με το παιδί, που αλλάζει όλη σου τη ζωή.

Πώς γνωριστήκατε με τον άντρα σου και πώς σου έκανε πρόταση γάμου;

Γνωριστήκαμε στη Σαντορίνη, που είχα κατέβει το 2011 για δουλειά. Δουλεύαμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Νομίζω πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν χρειάστηκε να το συζητήσουμε πολύ, ένα μήνα μας πήρε να έρθουμε κοντά. Προτάσεις γάμου, δόξα τω Θεώ, έχουμε αρκετές. Του έχω πει «ναι», ότι θα παντρευτούμε κάποια στιγμή, αλλά δεν έχω πει πότε, το έχω αφήσει να αιωρείται. Κάποια στιγμή νομίζω πρέπει να του πω το ολοκληρωτικό «ναι», δεν ξέρω πόσες ακόμα θα μου κάνει μέχρι να πάρει απόφαση ότι αυτό το «ναι» θα ισχύει επ' αόριστον (γελάει).

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα