Μαρία Κορινθίου: «Στα πατώματα δεν έχω πέσει ποτέ και για τίποτα»

Αφοπλιστική, μιλάει για όλους και για όλα

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor

Έχει βάλει στην ζωή της τα δικά της όρια, μέτρα και σταθμά. Δηλώνει ζεν και στην πιο ωραία της φάση. Η Μαρία Κορινθίου δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο youweekly.gr και μιλάει για τις εύκολες και τις δύσκολες συνεργασίες της, πως άλλαξε το Σύμπαν της και τι κάνει για να το φτιάχνει ολοένα και πιο όμορφο.

Η ηθοποιός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του τώρα πια, κλείνει τα μάτια και ονειρεύεται πουλάκια και μουσικές, μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

Η Μαρία Κορινθίου στο Youweekly.gr

Έπεσες ποτέ στα πατώματα από συνεργασία που έχεις κάνει;

Στα πατώματα δεν έχω πέσει ποτέ και για τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι έχουν υπάρξει όλο αυτό το διάστημα που είμαι μέσα στον χώρο σαν εργαζόμενη γυναίκα τα λεγόμενα εμπόδια και σκαμπανεβάσματα. Εξαρτάται από εμάς πως τα αντιμετωπίζουμε και τι επιλογές θα κάνουμε.

Δέχτηκε ποτέ η κόρη σου bullying λόγω επωνυμίας των γονιών της;

Όχι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά το σίγουρο είναι ότι από πολύ μικρή ηλικία επειδή και εγώ και ο Γιάννης εκτιθέμεθα πολύ λόγω της δουλειάς μας, την ενδυναμώσαμε σε πέντε πράγματα για όσο μεγαλώνει και όπως μεγαλώνει.

Πες μας την διατροφή που ακολούθησες και έγινες πιο fit από ποτέ;

Ακολούθησα μια διατροφή με τις οδηγίες διατροφολόγου, όχι μόνη μου, αισθάνθηκα ότι είχα πάρει κάποια περιττά κιλά λόγω καραντίνας και έτσι επέλεξα να μπω σε αυτή την διαδικασία και να αποτοξινωθώ με την βοήθεια ειδικού.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της