Ζώδια και...Survivor: Ο Τοξότης θα ήταν ο "κουκουρούκου" παίκτης που πάντα θα νικούσε στο τέλος! Πως θα συμπεριφέρονταν τα ζώδια στο παιχνίδι;

Ζώδια και...Survivor: Ο Τοξότης θα ήταν ο

Το φαινόμενο «Survivor» και η επιτυχία του είναι γεγονός! Εκπομπή-πρωταγωνιστής της σεζόν και viral χιουμοριστικές ατάκες και εικόνες να κατακλύζουν τα κοινωνικά δίκτυα!

Ε, και εμείς δεν αντέξαμε! Στείλαμε με την φαντασία μας 12 άξιους εκπρόσωπους του Ζωδιακού στον Άγιο Δομίνικο και σας τους παρουσιάζουμε! Εσείς βγάλτε τον νικητή! Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ: Ναι… Ο Κριός είναι ο τύπος αυτός ο μελαχρινός, ο ψηλός. με το φέτες-μαυρισμένο-σώμα, το μούσι και τα ταττού που όλες βλέπουν και λιώνουν. Όλα αυτά με την πρώτη ματιά… Με τον καιρό υποδεικνύεται ο πιο χαζο-τσαμπουκάς, που μέσα στην αφαγία του, έχει όρεξη να «σκοτώνεται» όλη την ώρα με όλους και ο πιο «μπήχτης» που δεν έχει αφήσει θηλυκό χωρίς να του την «πέσει»! Όσο για τα αγωνίσματα, είναι αυτός που παθιάζεται τόσο πολύ με τον ανταγωνισμό, που αν χάσει η ομάδα του είναι σίγουρος και το φωνάζει κιόλας πως όλοι οι άλλοι φταίνε, εκτός από αυτόν!

ΤΑΥΡΟΣ: Ταυρίνα, είναι εκείνη η γλυκιά κοπελίτσα που το κοινό ούτε καν την έχει πάρει χαμπάρι, γιατί απλά είναι τόσο ήσυχη που περνά αδιάφορη. Βασικά ούτε οι ίδιοι οι συμπαίκτες της δεν την υπολογίζουν, αφού συχνά ξεχνάνε ότι υπάρχει, αφού δεν μιλάει, δεν λαλάει, δεν έχει κάνει φιλίες, ούτε έχει μπλέξει σε κλίκες. Το αποτέλεσμα; Την πρώτη εβδομάδα αποχωρεί οικειοθελώς, γιατί πρώτον ακόμα απορεί γιατί πήρε μέρος και έφυγε από τη βολή της και δεύτερον και κυριότερο… πεινάει!!!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είναι ο τύπος που τα πάει καλά με όλους, όλοι τον συμπαθούν και κάνει τους πάντες να ξεχάσουν τις δύσκολες συνθήκες που περνούν, με τα έξυπνα αστειάκια του και τις πλακίτσες του. Όλα αυτά μέχρι να βγει υποψήφιος, αφού το κοινό θα τον ψηφίσει να την «κάνει» ομόφωνα! Γιατί; Γιατί πολύ απλά, μόνο το κοινό και οι κάμερες ξέρουν, ότι αυτός ο τύπος, έχει φουντώσει τουλάχιστον 15 ίντριγκες, έχει κάνει τουλάχιστον 8 άτομα να τσακωθούν μεταξύ τους και έχει κουτσομπολέψει όλους τους συμπαίκτες του, φυσικά με άπειρα πικάντικα ψεματάκια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γυναίκα. Δεν είναι καλή στους αγώνες και δεν τα πάει και με όλους καλά. Ωστόσο ήταν η πρώτη που έφτιαξε την κλίκα της και έκανε κολλητούς φίλους, τους οποίους προστατεύει αλλά και τους χρησιμοποιεί για να την προστατεύουν, γι’αυτό και δεν φεύγει νωρίς από το παιχνίδι. Φυσικά δεν κλαίει μόνο σε κάθε αποχώρηση, αλλά και κάθε φορά που ψηφίζει, που δεν έχει να φάει, που την τσιμπάει ένα κουνούπι κ.α.

ΛΕΩΝ: Γυναίκα. Ή μάλλον… γυναικάρα στην ομάδα των διασήμων! Στο παιχνίδι την έβαλαν, προφανώς για να ανέβουν τα νούμερα της τηλεθέασης από… άντρες. Και δεν τους απογοήτευσε! Ήρθε στο νησί ήδη σολαριουμ-μαυρισμένη, με ψεύτικη μόνιμη βλεφαρίδα και ταττού αϊλάινερ στο μάτι γιατί τραβάνε και οι κάμερες, ντε! Φεύγει στη μέση περίπου του παιχνιδιού, αφού όλες οι γυναίκες θέλουν να φύγει και όλοι οι άντρες να μείνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σπαστικός, ο γκρινιάρης πτυχιούχος και βραβευμένος ψωνισμένος γυμναστής, που τον ενοχλούν όλα και δεν τον χωνεύει κανείς! Οι καρύδες δεν είναι σωστά πλυμένες. Στους αγώνες όλοι κάνουν κάτι λάθος (εκτός από αυτόν κατά τα μπόλικα λεγόμενα του). Τα κουνούπια μήπως είναι μολυσμένα; Τα πιάτα τα πλύνατε δις; Μήπως έπρεπε να κάνουμε εμβόλια πριν έρθουμε. Δεν βγαίνει υποψήφιος γιατί σχεδόν πάντα κερδίζει ασυλία. Όταν όμως βγει, το κοινό τον διώχνει αμέσως.

ΖΥΓΟΣ: Γυναίκα celebrity που μπήκε μόνο και μόνο για να απογειώσει την πρόσφατα βυθισμένη της καριέρα. Προσπαθεί να πείσει ότι συμπαθεί και αγαπάει όλους τους συμπαίκτες της, αλλά όταν ψηφίζει για αποχώρηση, λέει ψιθυριστά στη κάμερα ένα κατεβατό από ελαττώματα για τον καθένα. Δεν παραπονιέται ποτέ, υποστηρίζει ότι περνάει τέλεια και μία φορά τουλάχιστον γράφει μηνύματα στην άμμο με καρδούλες στον αγαπημένο της που την περιμένει, απλά για να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άντρας γοητευτικός και ήσυχος για τους συμπαίκτες, δολοπλόκος και ύπουλος για το κοινό που… τα ξέρει και τα βλέπει όλα. Δημιουργεί ίντριγκες πιο αποτελεσματικά από το Δίδυμο, αφού ποτέ δεν τον παίρνουν χαμπάρι και φτάνει μέχρι το τέλος αφού και είναι από τους καλύτερους στους αγώνες αλλά και επειδή καταφέρνει πάντα να έχει ασυλία. Μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, αποκαλύπτεται ένα τουλάχιστον ερωτικό σκάνδαλο με συμπαίχτρια, κάπου εκεί μέσα στο δάσος…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο κουκουρουκου παίχτης που βγαίνει νικητής (και ο Κριός τραβάει τα μαλλιά του). Όλοι πεινάνε, είναι κουρασμένοι, τσακώνονται, περνάνε ψυχολογικά, μπλέκουν σε ίντριγκες και μίση και αυτός στον κόσμο του! Δεν τον νοιάζει τίποτα, αντιθέτως νιώθει ότι περνάει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του! Δεν είναι έξυπνος, είναι χαζοχαρούμενος, ωστόσο πάντα νικάει στους αγώνες και τον αγαπούν όλοι! Συμπαίκτες, αντίπαλοι και κοινό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Celebrity γυναίκα επίσης. Μπήκε στο παιχνίδι για να αναδειχτεί και να διαφημίσει τον εαυτό της. Αντέχει αλλά και γκρινιάζει για τα πάντα. Είναι αυτή που οργανώνει, σκηνοθετεί και συμβουλεύει καλύτερα για τους αγώνες και μάλιστα είναι και αυτή καλή. Παρ’ όλ’ αυτά, βγαίνει γρήγορα από το παιχνίδι αφού είναι ο πλέον βαρετός παίχτης που ρίχνει τα ποσοστά επιβεβαίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άντρας Κυπριοκινέζος από Θεσσαλονίκη, που δηλώνει πρώην μισθοφόρος, ράπερ και μάνατζερ ράγκμπι ταυτόχρονα, αλλά ουσιαστικά διατηρεί περίπτερο στη Κάτω Τούμπα. Όλοι τον θεωρούν δήθεν και επιφανειακό αλλά για κάποιο λόγο όλοι τον αγαπούν και τον έχουν φίλο. Χάνει την πρωτιά λόγω γκάφας και απροσεξίας.

ΙΧΘΥΣ: Γυναίκα δασκάλα γιόγκα με… μεταπτυχιακό στον διαλογισμό. Άχρηστη στους αγώνες , άχρηστη στην εύρεση τροφής, άχρηστη ακόμα και στους τσακωμούς που ανεβάζουν τα νούμερα τηλεθέασης, αφού όταν βλέπει κάποιους να τσακώνονται, αρχίζει τα : «Εισπνοή βαθιά, βάλτε την ειρήνη μέσα σας, εκπνοή, βγάλτε την οργή σας, κάντε οοομμμ, βρείτε τα τσάκρα σας» και άλλα τέτοια. Σπάει τα νεύρα όλων με την ηρεμία της και την τάση της να ζει στη κοσμάρα της. Φεύγει νωρίς γιατί είναι σπαστικά ακόμα και για αυτούς που την συμπαθούν