Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (16/4 - 22/4)! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Ποιοι θα ερωτευθούν και ποιοι... θα χωρίσουν;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (16/4 - 22/4)! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 16 ως 22 Απριλίου 2018;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 16 ως 22 Απριλίου 2018; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 16 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό! Και ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος, οπότε το δεύτερο μισό του μήνα ξεκινάει με πολύ αισιόδοξες προοπτικές. Νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και ευκαιρίες. Ο συναισθηματικός τομέας δεν αποτελεί εξαίρεση, είναι πολύ πιθανό μάλιστα να γίνει μια νέα γνωριμία μέσα στον Απρίλιο που είναι και μήνας των γενεθλίων σου. Γενικότερα η νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό επίπεδο, είναι ξεκάθαρα ο μήνας σου!

Δείτε ακόμη: Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 Απριλίου 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 17 είναι εκπληκτικό, πρώτα από όλα επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η γοητεία σου είναι απίστευτη. Δεύτερον επειδή ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του κάρμα και του συναισθηματικού βάθους, οπότε η συνεννόηση αυτών των δύο είναι τουλάχιστον μαγική. Αφροδίτη και Πλούτωνας τώρα, μιλάμε για μεγάλο πάθος, δηλαδή. Και η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16 σε ανανεώνει ψυχολογικά και καταλαβαίνεις ότι το δεύτερο μισό του Απριλίου γίνονται πράγματα, σε συναισθηματικό επίπεδο τουλάχιστον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο τμήμα του Απριλίου ήταν αργό και πιθανώς εστίασες περισσότερο σε εσωτερικές διεργασίες, λόγω του ανάδρομου Ερμή που επειδή είναι και κυβερνήτης σου. Όλα έμοιαζε να πηγαίνουν πιο αργά και όχι μόνο σε έναν τομέα. Από τις 16 και μετά όμως, όχι μόνο ο Ερμής θα κινείται κανονικά, αλλά θα έχουμε και μια νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου που σημαίνει ότι ενεργοποιείσαι σε κοινωνικό επίπεδο, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ανοίγεσαι, δικτυώνεσαι και νιώθεις ότι από κάτι απελευθερώνεσαι. Σχετικά με το θέμα της συντροφικής σχέσης, αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει, έχε υπόψη σου ότι θα ήταν καλό να είναι ξεκάθαρο στο μυαλό σου το ΤΙ θέλεις. Αν το ξέρεις, θα πας σε αυτό, αν θες πολλά και αντιφατικά ταυτόχρονα, θα πας σε πολλά και αντιφατικά ταυτόχρονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή κατά το πρώτο μισό του Απριλίου ο Ερμής ήταν ανάδρομος, δεν ήταν και πολύ εύκολο να γίνουν νέα ξεκινήματα. Από τις 16 όχι μόνο θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα, αλλά θα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο, που σημαίνει ότι γενικά θα δεις περισσότερες εξελίξεις στο δεύτερο μισό του μήνα. Το σημαντικό τώρα είναι η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ευτυχώς πέφτει στις 17: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και ευνοεί φυσικά τα συναισθηματικά σου και τη δικτύωσή σου από αυτό το σημείο, ενώ ο Πλούτωνας βρίσκεται απέναντί σου, στον οίκο της συντροφικότητας και των σχέσεων. Εννοείται ότι είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία αυτή την περίοδο και η δημιουργία μιας σχέσης μάλλον πάθους.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και χαρακτηριστικά: 10 λόγοι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ έναν Κριό!

ΛΕΩΝ

Η ορθόδρομη πλέον κίνηση του Ερμή είναι σωτήρια για την επικοινωνία και γενικότερα για τη διάθεσή σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Στο ίδιο σημείο με αυτό που βρίσκεται ο Ερμής θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη στις 16 που θα φέρει ευκαιρίες και ξεκινήματα, όσον αφορά στους τομείς των ταξιδιών, της διεύρυνσης των οριζόντων σου, αλλά και του έρωτα. Και το πιο σημαντικό από το εξής: αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι ένα τμήμα της πραγματικότητας. Η ανανεωτική αυτή κίνηση του σύμπαντος μπορεί να φέρει κάτι νέο στη ζωή σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις κι εσύ τις αλλαγές που γίνονται.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου (ο Ερμής) πλέον κινείται ορθόδρομα και νιώθεις ότι κάπως η ζωή σου προχωράει πάλι, βέβαια μην βιάζεσαι, είναι ακόμη η πρώτη εβδομάδα και θέλει λίγες μέρες για να πάρει τον ρυθμό του. Στο ίδιο σημείο με τον Ερμή πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στις 16 και μιλάμε για τον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται και με τη συναισθηματική σου ζωή, το πάθος, τον αγνό έρωτα. Βέβαια είναι ένας οίκος σκοτεινός και μυστηριώδης, που φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Μπορεί η ανάγκη σου να είναι αυτή την περίοδο να σκέφτεσαι απόλυτα. Όλα δικά μου ή τίποτα για παράδειγμα. Αν αυτό μπορέσεις να το διαχειριστείς λίγο καλύτερα, θα απολαύσεις και την εκπληκτική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που μιλάει για συναρπαστικά πράγματα στη συναισθηματική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή ξεκινάει αυτή τη βδομάδα, γενικότερα για τις σχέσεις, αλλά κυρίως για τις συναισθηματικές και τις συνεργασίες. Ο Ερμής που βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με αυτές είναι πλέον ορθόδρομος, ενώ στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται και μια νέα Σελήνη στις 16. Αυτό σημαίνει ότι το δεύτερο μισό του Απριλίου είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο, ότι είναι πολύ πιθανά τα σενάρια για νέα ξεκινήματα, για γνωριμίες και “εδραίωση” κάποιων σχέσεων. Είναι και η υπέροχη όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα στις 17 που φέρνει απίστευτο ερωτισμό.

Δείτε ακόμη: Όταν τα ζώδια εξαφανίζονται! Γιατί το κάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κινείται ορθόδρομα από τις 15 στον έκτο οίκο σου και φαίνεται ότι όλα μπαίνουν σε μια σειρά, η ανάδρομη πορεία του μπορεί να έφερε κάποιες δυσκολίες γιατί ήταν και σε δύσκολο σημείο, που αφορά στην εργασία και στις εκκρεμότητες, οπότε μπορεί να έπεσαν αρκετά μαζί. Όμως τώρα που κινείται ορθόδρομα και εσωτερικά νιώθεις μια ανανέωση και εμφανισιακά φαίνεσαι αναζωογονημένος-η. Και παράλληλα, η εκπληκτική όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, αφορά ξεκάθαρα στη συναισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις και μπορεί να φέρει μια νέα ρομαντική σχέση. Είναι που ο συνδυασμός Αφροδίτης και Πλούτωνα είναι βαθιά συναισθηματικός και “καρμικός”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή τη βδομάδα όλα αλλάζουν, ο Απρίλιος στο δεύτερο μισό του για να το ξεκαθαρίσουμε, είναι εντελώς διαφορετικός. Πρώτα από όλα ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος, έπειτα, στις 16 έχουμε μια νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα. Η εκπληκτική αυτή νέα Σελήνη σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα νιώθεις μια συνολική ανανέωση, αλλά έχεις και την ευκαιρία να προχωρήσεις τη σχέση σου μερικά βήματα ή να γνωρίσεις κόσμο ή να γνωρίσεις ένα συγκεκριμένο άτομο που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας κάτι έντονο. Εννοείται ότι το άτομο αυτό μπορεί να το ξέρεις ήδη και να συνεχίσετε τη σχέση σας συνειδητοποιώντας ότι είναι μάλλον πιο έντονα συναισθηματική. Ο Απρίλιος ξεκίνησε αργός αλλά τελικά είναι άκρως ερωτικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι φυσικά σημαντικό το ότι ο Ερμής κινείται ορθόδρομα πλέον και μπορείς άφοβα να επικοινωνήσεις με τους άλλους και να συνεννοηθείς, να γνωρίσεις ανθρώπους επίσης χωρίς να φοβάσαι ότι λίγο αργότερα θα σου φαίνονται εντελώς διαφορετικοί από αυτοί που ήταν όταν τους γνώρισες – αυτά έχει ο ανάδρομος συνήθως. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και στον πέμπτο οίκο σου, του έρωτα και της δημιουργικότητας, αυτή τη στιγμή, σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου. Ο μήνας στο δεύτερο μισό του σου ζητάει να ανοίξεις τα μάτια σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ανοιχτείς στον κόσμο και να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ο έρωτας πραγματικά μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου, αν του δώσεις μια ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος και η κρίση σου περισσότερο καθαρή, η επικοινωνία καλή και πιο συγκεκριμένη και οι νέες γνωριμίες περισσότερο ελπιδοφόρες. Το δεύτερο μισό του Απριλίου δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο, κι αυτό όχι μόνο λόγω του ότι ο Ερμής προχωράει προς τα μπροστά, αλλά και επειδή στο ίδιο σημείο πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη στις 16. Μέχρι το τέλος του μήνα η κοινωνική σου ζωή θα έχει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον και θα γνωρίζεις ανθρώπους. Η επικοινωνία όμως να θυμάσαι ότι δεν είναι μόνο λόγια και πολλές φορές πολύ πιο ουσιαστική είναι αυτή που εκφράζεται με άλλους τρόπους, ακόμη και με το να ξέρεις πότε να μην μιλάς με τον άλλον ή την άλλη.

ΙΧΘΥΣ

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ διαφορετικό και πολύ πιο ελπιδοφόρο από το πρώτο, κυρίως γιατί ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομα. Όμως, εξαιρετική σημασία αυτή τη βδομάδα έχει και η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που δίνει ενδιαφέρον στην κοινωνική σου ζωή, και δείχνει την πιθανότητα μιας νέα γνωριμίας. Γενικότερα δικτυώνεσαι και έχεις τη δυνατότητα να είσαι διαρκώς με κόσμο και καινούριους ανθρώπους. Καλύτερα να περιμένεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας για νέα ξεκινήματα πάντως.

Πηγή: E-zwdia.gr