Η σελήνη στου Διδύμους: Τι πρέπει το κάθε Ζώδιο! (13/06)

Αναλυτικές προβλέψεις!

Η σελήνη στου Διδύμους: Τι πρέπει το κάθε Ζώδιο! (13/06)

Η Σελήνη πορεύεται στο ζώδιο των Διδύμων και η μέρα αποκτά ένα πολύ ευχάριστο, κοινωνικό και εκφραστικό προφίλ! Όλα τα ζώδια σήμερα έχουν την τάση να εκφράζουν τόσο με λόγια όσο και με τις πράξεις τους, όλα όσα υπάρχουν εδώ και καιρό στο μυαλό τους! Η μέρα ευνοεί τις εμπορικές διαπραγματευσεις, τις συμφωνίες, τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις, την κοινωνικοποίηση και τις γνωριμίες καθώς και δραστηριότητες που σχετίζονται με την γνώση! Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα μπορούν να έχουν αυτή την ημέρα πιο ευχάριστες εξελίξεις!

ΚΡΙΟΣ Διαβάστε παρακάτω...

Εκφραστικότητα και αυτοπεποίθηση σε χαρακτηρίζουν σήμερα, φίλε Κριέ, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Έχεις συναισθηματική ανάγκη, να ξεχωρίσεις, να προβάλλεις τα ταλέντα σου, να φλερτάρεις ή να ερωτευτείς, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να διασκεδάσεις και να χαρείς μέσα από τις ερωτικές σου υποθέσεις. Πρόσεξε μόνο λίγο την υπερβολική σου έπαρση και κοίτα να χαρείς την σημερινή μέρα με όλη τη δύναμη της ψυχής σου.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (13/06) από την Άντα Λεούση!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα εστιάζεις στην προστασία της ιδιωτικής σου ζωής και στη φροντίδα των οικογενειακών σου υποθέσεων, αγαπητέ Ταύρε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Λιοντάρι. Η προσοχή σου στρέφεται στη σταθεροποίηση οικιακών θεμάτων που σε απασχολούν αλλά και στις εσωτερικές υποθέσεις σου. Ίσως απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές που θα σε κάνουν να μην έχεις την αίσθηση ασφάλειας που τόσο χρειάζεσαι, αλλά μην απογοητευτείς, συνέχισε να επιμένεις στις προσπάθειες σου

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φίλε Δίδυμε, θα είσαι δραστήριος, με πολύ καλή διάθεση, ενέργεια και θα φανείς διεκδικητικός όσον αφορά τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Εκφράζεις τα συναισθήματα σου ανοιχτά, αλλά ίσως μερικές φορές, με εγωιστικές και ανυποχώρητες συμπεριφορές, που ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Μην θεωρείς πάντα ότι εσύ έχεις δίκιο, αλλά σκέψου και τις απόψεις των άλλων και αν κινηθείς σωστά, θα βγεις κερδισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα κλειστείς στο καβούκι σου και θα προτιμήσεις να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Μία πικρία που έχει να κάνει με παρελθοντικά θέματα, ενοχές ή την ανεπαρκή αγάπη που θεωρείς ότι εισπράττεις από τους άλλους, θα υπάρχει στη ψυχή σου και ίσως να μην έχεις διάθεση για επαφές και εξόδους σήμερα. Οι αντοχές και η ενέργεια σου είναι σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου. Προσπάθησε να περιορίσεις λίγο την υπερευαισθησία σου και να ανανεωθείς ψυχικά και συναισθηματικά, όσο η Σελήνη παραμείνει σε αυτή τη θέση.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεις χαρά και ικανοποίηση μέσα από τις φιλικές σου σχέσεις, αγαπητέ Λέοντα. Νιώθεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους φίλους σου και μπορείς μέσα από τη σχέση σου μαζί τους, να φτιάξεις την διάθεση σου. Αν υπάρχουν θέματα φιλικής ή κοινωνικής φύσεως που σε απασχολούν, σήμερα είναι η μέρα που θα θελήσεις να δραστηριοποιηθείς για να τα επιλύσεις. Πρόσεξε μόνο μην γίνεις πιεστικός στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην απογοητευτείς αν δεν σου δείξουν την ανάλογη ανταπόκριση, γιατί δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη ανησυχία θα σου προκαλέσει ο τομέας της καριέρας σήμερα, φίλε Παρθένε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Θέλεις να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και να τακτοποιήσεις όσες λεπτομέρειες εκκρεμούν. Θα σε απασχολήσει η σχέση σου με τους ανωτέρους σου και η εξέλιξη σου στη δουλειά. Περιόρισε κατά πολύ το άγχος και την ευθιξία που σε διακρίνει σήμερα και δραστηριοποιήσου με γνώμονα τη λογική, όπως συνήθως κάνεις, ώστε όλα να πάνε καλά.

Δείτε ακόμη: Μια αγάπη για το καλοκαίρι: Μάθετε τι πιθανότητες έχει να κρατήσει ανάλογα με το ζώδιο!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, αγαπητέ Ζυγέ, σου δημιουργεί τάσεις φυγής, αλλά με μία αισιόδοξη νότα. Έχεις διάθεση για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, πολιτιστικές ανησυχίες, επικοινωνιακή όρεξη και σε διακρίνει μία γενική ευδιαθεσία. Εκμεταλλεύου την σημερινή ημέρα, για να βρεθείς με κόσμο ή να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, να ταξιδέψεις ή να βγεις να διασκεδάσεις. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, διάβασε ένα βιβλίο ή παρακολούθησε μία επιμορφωτική ταινία, ως εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με τη Σελήνη στους Διδύμους, βγάζεις στην επιφάνεια πολλά χαρακτηριστικά του ψυχισμού σου. Ζήλια, κτητικότητα, απολυτότητα, καχυποψία και υπερβολικές απαιτήσεις έχουν την τάση να εκφραστούν και όπως είναι αναμενόμενο, να δημιουργήσουν προβλήματα. Γι’ αυτό καλύτερα απέφυγε τέτοιου είδους συμπεριφορές και επικεντρώσου στην έντονη σεξουαλικότητα και πάθος που σε διακρίνουν σήμερα, ώστε να περάσεις μαγικές στιγμές, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Επίσης είναι μία πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, σε βρίσκει πολύ συναισθηματικό όσον αφορά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Σε απασχολεί πολύ ο τομέας των σχέσεων, και επιθυμείς να διορθώσεις τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Πρόσεχε πάρα πολύ μην παρασυρθείς από τα «θέλω» των άλλων, μην επενδύεις πάνω τους χωρίς πρώτα να σκεφτείς λογικά και κυρίως πρόσεξε συναισθηματικά ξεσπάσματα που ίσως έχεις και προκαλέσουν απώλειες, γι’ αυτό όσο μπορείς συγκρατήσου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα επικεντρωθείς στον τομέα της δουλειάς σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν είσαι χαρακτήρας που φοβάσαι την σκληρή δουλειά, γι’ αυτό θα υπερβείς τον εαυτό σου προσπαθώντας να αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς και μόνο με αυτό τον τόπο θα είσαι ικανοποιημένος. Πρέπει όμως να φροντίσεις να βρεις χρόνο και για ξεκούραση και να περιορίσεις το άγχος, για την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής σου υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, νιώθεις την ανάγκη να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να φλερτάρεις, να περάσεις όμορφα με τον σύντροφο ή με φίλους, να προσφέρεις αλλά και να λάβεις αγάπη και τρυφερότητα. Εκμεταλλεύσου την σημερινή μέρα για να εκφράσεις την δημιουργικότητα σου και το ψυχικό σου μεγαλείο. Διάλεξε την ψυχαγωγία σήμερα, που σου ταιριάζει τόσο πολύ και άσε πίσω προβληματισμούς και έννοιες.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους, σε ευαισθητοποιούν έντονα, θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ίσως νιώσεις κάποια ανησυχία ή απογοήτευση από κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα και θα θελήσεις να διορθώσεις τα πράγματα. Πρόσεχε μόνο, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου, την υπερευαισθησία σου και την τάση που έχεις για ξεσπάσματα και εντάσεις γιατί αντί να επανορθώσεις κάποια πράγματα, θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης προσοχή χρειάζεται η μελαγχολική σου τάση, όσον αφορά παρελθοντικές υποθέσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr