Το Καλοκαίρι του Σκορπιού από την MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

Το Καλοκαίρι του Σκορπιού από την MagicF’Ariel!

Καλημέρα ξωτικά μου! Αποφάσισα να γράψω λίγα λόγια για το καλοκαίρι του Σκορπιού, έτσι γιατί έχω και εγώ τις αδυναμίες μου, είστε και πολλοί εκεί έξω, αρκετές ψυχές ενδιαφέρεστε, why not?

Ο Ιούλιος να το ξέρετε είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνετε τις καλοκαιρινές τις διακοπές σας! Βέβαια, όχι τώρα που είναι αρχή, αλλά προς τα τέλη του, γιατί πρώτα έχει σκληρή δουλειά και μετά έρχονται οι απολαύσεις! Το σύμπαν επιμένει πως θα σας γίνει μια πρόταση πολύ φοβερή και τρομερή και παίζει να αλλάξετε δουλειά για κάτι καλύτερο!!! Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια είναι πως από τις 13/07 και μετά θα ρίξετε τους τόνους σας και θα κλείσετε εκείνο το ρημαδο.. εισιτήριο και adios amigos! Και να μη συμβεί αυτό, έχει βόλτες το μενού και νυχτοπερπατήματα! Καθόλου ερωτικός ο μήνας αν αναρωτιέστε αφού σε ύψιστη προτεραιότητα είναι ο εαυτός σας και η ψυχική σας ηρεμία! Επεισοδιακά λέει αντίο ο Ιούλης, με την έκλειψη Σελήνης, συνεπώς θα σας πρότεινα να αλυσοδεθείτε κάπου, σε μια κολόνα, σε έναν βράχο.. δε ξέρω, όπου και αν βρίσκεστε!

Ο Αύγουστος αν και έχει τα κουλά του αστρολογικά, είναι ο πιο ερωτικός μήνας του καλοκαιριού! Κάποιο πρόσωπο βάζετε στο μάτι και θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να το σαγηνεύσετε, να το πολιορκήσετε, να το κατά γοητεύσετε, δε παίρνετε από όχι με τη καμία! Μεταμορφώνεστε σε υπέροχα πλάσματα και δύσκολο να σας αντισταθεί κανείς! Θα έχετε και μπρονζέ χρώμα, ποιος σας πιάνει!!!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και βραδινή έξοδος: Ποια γκρινιάζουν, ποια βαριούνται και ποια αργούν να ετοιμαστούν;

Και η έκπληξη του αιώνα ίσως να είναι μια νέα πρόταση για δουλειά! Σας γυροφέρνει έντονα το γεγονός, συνεπώς μην απορήσετε με τις εξελίξεις! Δεν είναι κακό το σενάριο, αντιθέτως μπορεί να μη πιστέψετε στα αυτιά σας, με το μαντάτο, οπότε.. μη δω κανένα σχόλιο τύπου «έλεος».. χαχα!

Και επειδή το καλοκαίρι έχει αργήσει πολύ να έρθει φέτος, σκέφτομαι πως ο Σεπτέμβρης παίζει να μας ανταμείψει με τρομερές λιακάδες και ζέστες, άρα γιατί να μην αναφερθώ και στο μήνα αυτόν;;; Η γη φτιάχνει νέες εποχές.. και εμείς ακολουθούμε..

Ο Σεπτέμβρης ναι μεν καλοκαιρινός, ναι μεν κρύβει μικρές εξορμήσεις σε παραλίες μαγικές, όμως ουσιαστικά είναι ο μήνας που επιστρέφετε στη βάση σας, γιατί η μάχη θέλει προετοιμασία! Τι μπορεί να συμβεί;;; Ξαφνικά να σας κάνουν κόνξες στη δουλειά, να σας πετάξουν στην απέξω και να σας δείξουν τα πραγματικά τους συναισθήματα! Αυτό ναι μεν θα σας πειράξει, όμως θα σας ανάψει το πράσινο το φως, για εκείνη τη μεγάλη ευκαιρία που προσμένετε! Τα σημάδια θα τα έχετε δει και θα γνωρίζετε πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις σας!

Μη φοβάστε, θα βρείτε υποστηρικτές στο έργο σας και να ξέρετε πως το σύμπαν θα συνωμοτήσει υπέρ σας και θα σας φτιάξει κάτι πολύ όμορφο.. Δεν είστε μόνοι, η χειρότερη σκέψη που μπορείτε να κάνετε! Μέσα στη περιπέτεια σας βρίσκει το φινάλε του καλοκαιριού, στο άγχος και στα νεύρα! Το Φεγγάρι τότε θα βρίσκεται στο Κριό, ότι χειρότερο αλλά ίσως και ότι καλύτερο! Η μάχη είναι όλη δική σας!

Οι λεπτομέρειες.. στη πορεία..

magicfariel