Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Πού να πάτε για να τον εντυπωσιάσετε!

Δεν είχαμε ιδέα ότι άρεσε αυτό στον Σκορπιό!

Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Πού να πάτε για να τον εντυπωσιάσετε!

Έκανες πρόσφατα μια καινούργια γνωριμία και αγχώνεσαι για το τι να κάνετε στο πρώτο ραντεβού;

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε τι του αρέσει! Το Youweekly.gr σου δίνει τις ιδανικές προτάσεις για το πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο του φλερτ σου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 26/07/2018 by MagicF’Ariel!

Κριός

Εάν πηγαίνετε σε ραντεβού με έναν Κριό, σιγουρευτείτε ότι πρόκειται να είναι γεμάτο δράση. Ο Κριός δεν μπορεί να σταθεί για πολύ καιρό και πρέπει να κάνει κάτι ανά πάσα στιγμή. Κάνοντας μια έντονη δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία, θα τον εντυπωσιάζατε στο έπακρο. Εάν θέλετε να παραμείνετε μέσα, δοκιμάστε την εσωτερική αναρρίχηση σε βράχους.

Ταύρος

Εάν θέλετε να βγάλετε έξω έναν Ταύρο πηγαίνετε σε ένα ωραίο εστιατόριο που έχει πλούσια τροφή, παρακολουθήστε μια γευσιγνωσία κρασιού, περάστε τη νύχτα χορεύοντας ή πηγαίνετε σε μια συναυλία. Όπου και να πηγαίνετε, να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε χρήματα επειδή ο Ταύρος αγαπάει την πολυτέλεια.

Δίδυμος

Για πρώτο ραντεβού με έναν Δίδυμο, όπου υπάρχει κίνηση και πολλοί άνθρωποι τριγύρω . Φροντίστε τα θέματα που συζητάτε να αλλάζουν γρήγορα γιατί υπάρχει κίνδυνος να βαρεθεί και να δώσει όντως την προσοχή στο τι γίνεται τριγύρω. Δοκιμάστε να πάτε σε ένα κλαμπ και ρίξτε το στον χορό για να τον εντυπωσιάσετε!

Δείτε ακόμη: Βιβλική καταστροφή: Κι όμως τα ζώδια το είχαν προβλέψει!

Καρκίνος

Για να γοητεύσετε έναν Καρκίνο, πηγαίνετε τον κάπου που είναι εξοικειωμένος, κάπου που γνωρίζετε ότι έχει ήδη πάει στο παρελθόν. Οι Καρκίνοι χρειάζονται οικεία περιβάλλοντα για να νιώθουν άνετα και να επιτρέψουν στον εαυτό τους να σας ανοιχτούν. Ένα ήσυχο εστιατόριο είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Λέων

Ο Λέων αγαπά το δράμα, οπότε προσπαθήστε να πάτε σε μια ταινία ή στο θέατρο. Αν πάτε σινεμά, βεβαιωθείτε ότι είναι η ταινία που μόλις κυκλοφόρησε και αν πάτε στο θέατρο, βεβαιωθείτε ότι είναι η πιο καυτή παράσταση εκεί έξω εκείνη τη στιγμή. Τους αρέσει να αισθάνονται ότι βρίσκονται με το πλήθος, οπότε οπουδήποτε κι αν πάτε, είναι καλή επιλογή.

Παρθένος

Εάν το φλερτ σας είναι ένας Παρθένος, μην κάνετε τίποτα πάρα πολύ μεγάλο ή φανταχτερό, και μην πάτε οπουδήποτε θορυβώδη ή με πολύ κόσμο. Προτιμήστε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορούν να ακούσουν τις σκέψεις τους. Είναι πολύ πρακτικό και άκρως ρομαντικό! Δοκιμάστε ένα ήσυχο εστιατόρια με υγιεινό φαγητό.

Ζυγός

Για να εντυπωσιάσετε έναν Ζυγό, πηγαίνετε τον σε ένα μουσείο τέχνης, μια γκαλερί ή στο εκθετήριο τέχνης. Αυτό είναι το ζώδιο που εκτιμά περισσότερο την καλλιτεχνική έκφραση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τον πάτε στο νεότερο, πιο μοντέρνο σημείο της πόλης, είτε πρόκειται για εστιατόριο, κλαμπ ή πάρκο.

Σκορπιός

Εάν θέλετε να βγείτε ραντεβού με έναν Σκορπιό προτιμήστε μέρη με σκοτεινό φωτισμό. Είναι το ζώδιο που έλκεται πολύ από το σκοτάδι και το προτιμά από το φως της μέρας. Επίσης, τους αρέσει πολύ η επιστήμη,οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μουσείο επιστημών, ειδικά όταν οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν φύγει και θα μπορείτε να είστε εντελώς μόνοι σας.

Δείτε ακόμη: Summer Love 2018: Τα ζευγάρια ζωδίων που έχουν τέλεια χημεία στο κρεβάτι!

Τοξότης

Εάν πρόκειται να βγείτε με έναν Τοξότη, να είστε ανοιχτοί στην περιπέτεια. Αυτό το ζώδιο αγαπά να κάνει τα πράγματα σε μια ιδιοτροπία, πράγματα που δεν έχει κάνει κανείς άλλος. Αγαπάει άλλους πολιτισμούς και χώρες, γι 'αυτό πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο που σερβίρει εξωτική κουζίνα, και αν μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι, κάντε το.

Αιγόκερως

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε στο πρώτο ραντεβού εάν Αιγόκερω, κάντε το τόσο παραδοσιακά όσο μπορείτε. Ένα απλό δείπνο και μια ταινία είναι παραπάνω από εντάξει. Δεν τους αρέσει να ωθούνται έξω από τη ζώνη άνεσής τους και θέλουν να κάνουν ό, τι γνωρίζουν ήδη καλά.

Υδροχόος

Ακριβώς αντίθετα με τον Αιγόκερω, για να βγείτε ραντεβού με έναν Υδροχόο πρέπει να το κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο ασυνήθιστο. Αυτό το ζώδιο αγαπά τα πράγματα που είναι ασυνήθιστα και διαφορετικά από οτιδήποτε κανονικά κάνουν, ωθήστε τους έτσι να ξεπεράσουν κάθε προσωπικό τους όριο. Είναι υπερβολικά φιλάνθρωποι και οικολόγοι οπότε μια φιλανθρωπική εκδήλωση ή μια αναδάσωση είναι εξαιρετικές λύσεις!

Ιχθύς

Ξέρετε ήδη ότι ο Ιχθύς είναι σούπερ ρομαντικός, και πιθανώς περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, έτσι θα κατά πάσα πιθανότητα θα εκτιμήσει τυχόν "γλυκούλες" χειρονομίες. Ένα ρομαντικό δείπνο, όπου σας συνοδεύει ο ήχος της μουσικής ή μια βόλτα στην παραλία είναι κάτι που θα τον τρέλαινε. Οι Ιχθείς επίσης αγαπούν το νερό, ώστε να μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο όπου θα έχετε θέα στο νερό.