Ζώδια και ανασφάλειες: Μάθε τι φοβάται περισσότερο απ'όλα ο αγαπημένος σου!

Το ήξερες αυτό για τον Σκορπιό;

Ζώδια και ανασφάλειες: Μάθε τι φοβάται περισσότερο απ'όλα ο αγαπημένος σου!

Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε τις ανασφάλειές μας, μικρές ή μεγάλες. Πώς θα μάθεις τις δικές του όμως για να μπορέσετε να προχωρήσετε μαζί;

Το Youweekly.gr έχει τις απατήσεις και σου παρουσιάζει τις ανασφάλειες του κάθε ζωδίου για να ξέρεις πώς να χειριστείς το έτερον σου ήμισυ! Διαβάστε παρακάτω...

Κριός

Μπορεί οι Κριοί να φαίνονται ατρόμητοι χαρακτήρες, όμως βαθιά μέσα τους είναι άκρως διστακτικοί, επιφυλακτικοί και βρίσκονται σε μια διαρκή ανησυχία. Φοβούνται μην χάσουν το κύρος που έχουν αποκτήσει και οι άλλοι τους θεωρήσουν δεδομένους. Έχουν ηγετικές τάσεις, και θέλουν να είναι συνέχεια πρώτοι σε όλα.

Δείτε ακόμη: "Σε αγαπώ αλλά...."- Ποιος είναι ο πιο δύσκολος του ζωδιακού; Και δεν είναι ο Σκορπιός!

Ταύρος

Αν και γενικά δείχνουν ισχυροί και σκληροί χαρακτήρες, να ξέρετε ότι κάθε στιγμή απασχολεί τους Ταύρους η εικόνα που θα σχηματίσουν οι άλλοι για εκείνους. Η εικόνα είναι τα πάντα για αυτούς και γι’ αυτό φροντίζουν και προσέχουν πολύ την εμφάνιση και την συμπεριφορά τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν μεγάλη ανασφάλεια με τον ερωτισμό τους. Θέλουν να αρέσουν σε όλους και να τους υπενθυμίζουν πόσο καλοί είναι στο...κρεβάτι! Αν δεν το πετύχουν αυτό έχουν την αίσθηση πως έχουν αποτύχει παντελώς.

Δείτε ακόμη: Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν τεράστια ανασφάλεια με την υγεία τους και ανησυχούν συνεχώς μήπως αρρωστήσουν. Η ανησυχία αυτή έχει επιδράσεις και στο περιβάλλον τους και έτσι βρίσκονται σε μια διαρκή ανησυχία και για την υγεία των γύρω τους με αποτέλεσμα να γίνονται ολίγον τι...εκνευριστικοί!

Λέων

Οι Λέοντες είναι η αλήθεια πως ένα ψώνιο το έχουν μέσα τους και σπάνια θα βρούμε κάποιον από αυτούς να έχει σοβαρές ανασφάλειες, αφού νομίζουν ότι είναι τέλειοι. Δεν υπάρχει για εκείνους η λέξη ανασφάλεια. Αυτή τους η σιγουριά όμως, δεν τους αφήνει καθαρά να δουν τι συμβαίνει γύρω τους και να αναγνωρίσουν τα λάθη τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στους άλλους και νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι φτιαγμένος για να τους κοροϊδέψει. Δεν αντέχουν σε καμία περίπτωση να μείνουν μόνοι τους, αλλά γίνονται και ανυπόφοροι όταν βρίσκονται μαζί με άλλους.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Πού να πάτε για να τον εντυπωσιάσετε!

Ζυγός

Οι Ζυγοί, έχουν ανασφάλειες κατά κύριο λόγο με την εμφάνισή τους και έτσι κάνουν ακραίες κινήσεις σε αυτήν για να τους προσέξουν οι άλλοι. Είναι επίσης πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, ίσως επειδή φοβούνται ότι θα έρεθι κάποιος και θα τους κλέψει τη δόξα. Παρόλο που είναι από τα πιο ανασφαλή ζώδια ξέρουν πολύ καλά να το κρύβουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αν και είναι από τα πιο δυναμικά ζώδια του κύκλου έχουν μεγάλο θέμα με την εμφάνισή τους. Νομίζουν ότι δεν αρέσουν σε κανένα. Για να καλύψουν την ανασφάλειά τους αυτή προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τα πάντα και τους πάντες γύρω τους για να νοιώσουν ότι έχουν πλεονέκτημα.

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν έχουν μεγάλες ανασφάλειες ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Είναι παρορμητικοί και θα σκεφτούν αν έχουν κάνει κάτι λάθος, μόνο αφού το κάνουν. Δεν αντέχουν τους περιορισμούς, οπότε ανασφάλεια τους προκαλεί οποιαδήποτε κατάσταση τους περιορίζει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι τρομερά εργασιομανείς, οπότε ενδεχομένως να νοιώσουν ανασφάλεια όταν δεν έχουν αντικείμενο εργασίας και η ανεργία τους χτυπήσει την πόρτα. Σε γενικές γραμμές είναι από τα ζώδια που δεν έχουν και πολλές ανασφάλειες.

Δείτε ακόμη: Βιβλική καταστροφή: Κι όμως τα ζώδια το είχαν προβλέψει!

Υδροχόος

Αυτό που βασανίζει τους Υδροχόους είναι ότι δεν θέλουν να μείνουν μόνοι. Και μόνο η σκέψη της μοναξιάς τους φρικάρει και τους κάνει να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Για να ξεφύγουν από αυτή την ανασφάλεια, θέλουν να έχουν ανά πάσα στιγμή πάρα πολλούς φίλους δίπλα τους ώστε να έχουν την αίθηση ότι τους αγαπάνε.

Ιχθύς

Η ανασφάλεια στους Ιχθείς δεν έχει να κάνει με τον εαυτό τους αλλά με τους άλλους. Φτιάχνουν λοιπόν έναν ιδανικό κόσμο στο μυαλό τους, και ακόμα κι αν είναι αδύνατο να γίνει πραγματικότητα εκείνοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνουν όλα ιδανικά. Δεν είναι τόσο ανασφαλή ζώδια, αλλά γίνονται όταν έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα "χάνουν την μπάλα"!