Ζώδια και έρωτας: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για 30/7-5/8!

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια και έρωτας: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για 30/7-5/8!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Με ποιον τρόπο χωρίζει το καθένα;

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο τόσο καιρό τα έλεγα και επιτέλους αυτήν την εβδομάδα με ακούς! Ναι, οκ, ο Κρόνος καλά κρατεί, αλλά έχεις συνηθίσει πλέον! Έχεις επιτέλους την δύναμη να διορθώσεις ότι είχες κάνει λάθος μέχρι τώρα και να αλλάξεις την ζωή σου, ακριβώς με τον τρόπο που ήθελες! Εσύ πάλι του 3ου , πετυχαίνεις τόσο εύκολα αυτήν την επανασύνδεση που ήθελες, που ούτε ο ίδιο το πιστεύεις!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 2ου, καλό το… απανωτό σεξ, αλλά βγες και καμιά βόλτα! Καλοκαίρι είναι! Και προσοχή στα έξοδα, ε;

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δεν σε αγγίζει τίποτα Ταύρε του 2ου και του 3ου! Ειδικά στον έρωτα! Ναι στο υπόσχομαι ότι αυτήν την εβδομάδα, θα απολαύσεις και πάθος και συντροφικότητα και πολλές ερωτικές επιτυχίες!
Τα «ΜΗ»: Τι να σου πω και εσένα ρε μαναράκι του 1ου?Δυστυχώς δεν θα λείψουν ούτε οι ξαφνικές αναποδιές, ούτε οι κόντρες, ούτε το τεταμένο διαρκείας, κλίμα… Ψυχραιμία!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από την μια σας παρουσιάζω το 1ο δεκαήμερο, τον περιπετειώδη, τον χαρούμενο, τον ταξιδιάρη με τις νέες γνωριμίες! Από την άλλη σας παρουσιάζω το 3οδεκαήμερο που δεν σταματάει το τηλέφωνο να χτυπά από πρώην που μετάνιωσαν και θέλουν επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»: Καλά εσύ του 2ου κάτσε εκεί στα γυμναστήρια, στις διατροφές και στις υποχρεώσεις… Έτσι θα σε βρει η ευκαιρία, βρε;

Δείτε ακόμη: Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Η χαρά της ζωής 2ο δεκαήμερο! Έρωτας, συναίσθημα, πάθη, λάμψη και χειροκροτήματα για πάρτη σου, σου λέω! Αλλά και εσύ του 3ου παράπονο δεν θα έχεις! Επαφές, μηνύματα, μετακινήσεις και συναντήσεις σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς για τον έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, υπομονή γλυκό μου… Δεν είναι ότι δεν έχεις ευκαιρίες… Απλά και αυτήν την εβδομάδα, ότι αρχίζει, μένει και πάλι στην μέση… Κουράγιο!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα και γίνεται της επανασύνδεσης λέμε! Ναι Λιονταράκι του 3ου! Δεν ξέρεις με ποιον πρώην να πρωτοεπανασυνδεθείς σου λέω! Αχ, έτσι! Να παρακαλάνε!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου ωραία εποχή βρήκες να ηρεμήσεις και να το παίζεις σπιτόγατος… Μα είναι δυνατόν; Εσύ πάλι του 1ου, αντί να πάς διακοπάρες με το άλλο σου μισό, κάθεσαι και τσακώνεσαι μαζί του; Για χαλάρωσε λίγο με τα νευράκια σου τα μπόλικα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Γοητεύεις Παρθένε του 2ου και του 3ου και τρελαίνεις κόσμο! Ναι, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Έρωτας είναι στο πλευρό σου και η τύχη με το μέρος σου! Λες μια λέξη και η επιθυμία σου είναι διαταγή για το σύμπαν σου λέω!
Τα «ΜΗ»: Κοίτα 1ο δεκαήμερο… Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να μην είναι τόσο ερωτικό, αλλά είναι σίγουρα εποικοδομητικό! Οπότε μην γκρινιάζεις για την έλλειψη πάθος και συναισθήματος…. Σε καλό θα σου βγει!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο δεκαήμερο, όλα καλά με σταθερότητα, ουσιαστική αγάπη και αισθησιασμό! Τα φαγοπότια πρόσεξε μόνο! Μην πάει τσάμπα τόσο γυμναστήριο που έλιωσες τον χειμώνα! Ενώ εσύ αγαπάρα του 3ου μπορείς να κάνεις και να διαλέξεις όποιον γουστάρεις! Πρώην, νυν ή και φίλο που γίνεται έρωτας, μη σου πω!
Τα «ΜΗ»: Εσύ ρε αγάπη 1ο δεκαήμερο…, μπαίνεις στα «Μη» απλά για να πάρεις μπρος! Ναι, θα έχεις ερωτική τύχη αυτήν την εβδομάδα, αλλά σοβαρά τώρα, τον πρώην θα διαλέξεις μωρέ;

Δείτε ακόμη: Ζώδια και πρώτο ραντεβού: Πού να πάτε για να τον εντυπωσιάσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Να και τα τυχερά μας τα παιδιά! Ναι εσένα εννοώ Σκορπιέ του 2ου και του 3ου! Αλλαγές θετικές, ανανέωση, τύχη και ναι, ένα μεγάλο όνειρο που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Δεν σου είπα να μαζευτείς βρε 1ο δεκαήμερο πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα; Αντί να με ακούσεις αυτήν την εβδομάδα, εσύ θα βγάλεις τον χειρότερο εαυτό σου και δεν θα αφήσεις λεπτό ανεκμετάλλευτο…, για τσακωμό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ο μεν 1ου δεκαημέρου μηνύματα και γνωριμίες με νέους υποψήφιους συντρόφους και ο δε 3ου δεκαημέρου μηνύματα και συναντήσεις με παλαιούς έρωτες… Χμμ… Εμένα πάντως και τα δυο μ’ αρέσουν!
Τα «ΜΗ»: Πολλά τα απαγορευμένα 2ο δεκαήμερο… Το νου σου μην αποκαλυφθείς με τα παρασκηνιακά σου και σκοτεινά ερωτικά σου, ε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι, 2ο και 3ο δεκαήμερο! Αλλάζεις, βγαίνεις από τα «κουτάκια» σου και επιτέλους αυτήν την διακοποκαλοκαιρινή εβδομάδα, έχεις τύχη, γνωριμίες επαφές και τρανταχτή βελτίωση στα ερωτικά σου! Σούπερ;
Τα «ΜΗ»: 1Ο δεκαήμερο τα γνωστά… Μπαμπάς Κρόνος είναι αυτός και προβληματάκια φέρνει… Άραξε ξαπλώστρα και απόλαυσε τον ήλιο μανάρι μου… Τα προβλήματα έτσι κι αλλιώς δεν θα φύγουν άμεσα…

Δείτε ακόμη: Βιβλική καταστροφή: Κι όμως τα ζώδια το είχαν προβλέψει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αφιερωμένο το «Πρέπει» με πολύ αγάπη σε εκείνο το Υδροχοάκι του 3ου, που αναρωτιόταν αν θα γυρίσει ο πρώην! Ναι, ναι! Η ευκαιρία της επανασύνδεσης είναι εδώ!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου από αγαρμποσύνη, νεύρα, εγωισμό και επιθετικότητα καλά τα πας… Καλοκαιριάτικα και εσύ μωρέ; Αλλά και εσύ του 2ου, έλεος… Ο σοφός λαός πάντα έλεγε ότι αν είσαι αφέντης, η δουλειά θα σε φάει… Ρίξ’το και λίγο έξω λοιπόν!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα τώρα 2ο και 3ο δεκαήμερο… Δεν θέλω παράπονο, οκ; Που φέτος από τσιπούρα, μου έχεις γίνει γοργόνα, αδερφή του Μέγα Αλέξανδρου του (νότιο;) Μακεδόνα! Όλα σούπερ, απολαυστικά και απόλυτα ερωτικά!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου άνοιξε λίγο το μυαλουδάκι σου! Αν δεν αλλάξεις εσύ πρώτα, πως θα αλλάξει και η ζωή σου! Τόλμα την ανατροπή λοιπόν στον έρωτα!