Ζώδια: Τι προβλέπει το ζώδιο σου για τον ερωτικό μήνα Φεβρουάριο;

Δείτε αναλυτικά...

Ζώδια: Τι προβλέπει το ζώδιο σου για τον ερωτικό μήνα Φεβρουάριο;

Αφήνουμε πίσω τον Ιανουάριο των εκλείψεων.

Πως θα είναι άραγε ο Φεβρουάριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κάγκελο η Σταμάτη με την ατάκα της Τσιμτσιλή! Δεν φαντάζεστε τι είπε για τον Βαρδινογιάννη! (Βίντεο)

ΚΡΙΟΣ
Ο Φεβρουάριος με τη σύνοδο του Πλούτωνα ευνοεί την επέκταση στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση της Αφροδίτης σε ωθεί αναμφίβολα περισσότερο προς τη διασκέδαση και τη χαλάρωση παρά προς τη σκληρή δουλειά. Θα πρέπει όμως πέρα από το τερπνό να υπάρξει και το ωφέλιμο! Και αν έχεις σκοπό να βγάλεις το μήνα χαζολογώντας και σαχλαμαρίζοντας, να ξανασκεφτείς το γιατί θα υπάρξουν εκπλήξεις καθ’ οδόν. Η σύνοδος του Δία σου δίνει δύναμη και σε βοηθά να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου με μεγαλύτερη ευκολία. Θα ήταν κρίμα λοιπόν να πάει τόση θετική ώθηση χαμένη. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που βοηθούν τη σταδιοδρομία σου, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, προς διαφορετική κατεύθυνση, όπως π.χ. να ταξιδέψεις επαγγελματικά στο εξωτερικό και να επιδιώξεις ανοίγματα επαγγελματικά ή να συνεργαστείς με εταίρους εξ αποστάσεως ή ακόμη να κάνεις μια προσπάθεια να προωθήσεις τη δουλειά σου online. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που προδιαθέτει, αν είσαι σε σχέση, να εξερευνήσεις τον αισθησιασμό σου, να βγάλεις στην επιφάνεια καταπιεσμένα πάθη και να χαρείς την αγάπη κάτω από την επίδραση του Ουρανού σε τρίγωνο που συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά και σε βοηθάει να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά αυτήν την ενέργεια. Είναι ένας μήνας που ευνοεί τους ερωτικούς πειραματισμούς, την εμβάθυνση των συναισθηματικών σχέσεων με την ανανέωση της σεξουαλικής τους ζωής, δεν ευνοεί όμως τη δημιουργία νέων ερωτικών δεσμών.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής το Φεβρουάριο (10/2) αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο οίκο, για να δώσει εύνοια σε επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συνεργασίες, στην ομαδική εργασία και σε συλλογικές γενικά προσπάθειες, από τα μέσα του μήνα και μετά. Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις το ρόλο του ρυθμιστικού παράγοντα, να θέσεις τα γρανάζια σε κίνηση και να εμπνεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου με την ενεργητική, αποφασιστική και αποτελεσματική σου δράση. Αλλά να περιμένεις προκλήσεις από τον ανταγωνισμό. Όλες οι αλληλεπιδράσεις με τους γύρω σου θα είναι έντονες και ισχυρές. Ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικός για τις πνευματικές και δημιουργικές σου προσπάθειες, για ταξίδια και επικοινωνία, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του. Το δεύτερο μέρος του μήνα φέρνει στο ζώδιό σου έντονο το ενδιαφέρον για τη διακόσμηση (γραφείου, σπιτιού, εξωτερικών χώρων, κλπ). Καθόλη τη διάρκεια του μήνα ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 9ο οίκο στο γάμο και τις συνεργασίες σου θα κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα. Το πιο πιθανό είναι ότι οι επιρροές που θα δεχτείς θα είναι θετικές, προσφέροντάς σου έτσι λύσεις σε δυσεπίλυτα ζητήματα της σχέσης σου. Όσο για τις singles του ζωδιακού, ο επιθετικός Άρης θα σε βγάλει από το καβούκι σου και θα κυνηγήσεις με αξιώσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Η σύνοδος του Ήλιου ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια και σε κάνει πιο επικοινωνιακή στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι απαιτητικός και αγχωτικός μήνας για σένα, αρχίζουν όμως να φαίνονται σταδιακά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Το τρίγωνο του Ουρανού συνεργάζεται αρμονικά φέρνοντας μαζί του μια υποδειγματική κινητοποίηση από μέρους σου και πολλή ενέργεια. Μ τη διέλευση του Άρη στις 14 Φεβρουαρίου, πρωτοβουλίες και έντονη δράση. Θα έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας, πιεστικές προθεσμίες, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προκλήσεις και διάφορα μικρά περιστατικά να αντιμετωπίσεις αλλά ο Άρης σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σου παρέχει αρκετή προστασία και δυναμική, έτσι ώστε τα πράγματα να πάνε καλά. Αν είσαι single και αναζητάς την αγάπη και μια πιο μόνιμη συναισθηματική σχέση σημείωσε ότι το πρώτο μισό του μήνα είναι η κατάλληλη εποχή να κινηθείς και να κυνηγήσεις το όνειρό σου. Το υπόλοιπο του μήνα θα είναι καλύτερο για εφήμερες ερωτικές επαφές χωρίς ιδιαίτερο βάθος και ρομαντισμό. Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει την προσπάθεια ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις τον έλεγχο στον τομέα των σχέσεων. Προσπάθησε να λειτουργείς πειθαρχημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με πολλές δυνατότητες για επαγγελματική επιτυχία. Ο Ήλιος που χαρίζει ζωτικότητα και λάμψη, αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η ευαισθησία και η καλοσύνη έχουν τον πρώτο λόγο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα σε κάνει πιο ορατή στον κόσμο, θα έχεις μεγαλύτερο εκτόπισμα και επιρροή, περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθεις την απαιτούμενη ασφάλεια, ώστε να κερδίσεις το θαυμασμό των γύρω σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα μαζί με τον Ήλιο φιλοξενούνται στο ζώδιό σου και ο Ερμής, που αναδεικνύει τις πνευματικές ικανότητές σου και βελτιώνει την επικοινωνία σου, καθώς και η Αφροδίτη, που προετοιμάζει το δρόμο για μια καινούρια συνεργασία, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία και την ενίσχυση του εισοδήματός σου. Τα χρήματα βρίσκουν εύκολα το δρόμο τους προς την τσέπη σου. Το πρώτο μισό του μήνα, λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης, είναι πιο ρομαντικό και ιδανικό για την επίτευξη της πολυπόθητης συναισθηματικής πληρότητας. Το δεύτερο μισό του μήνα σε κάνει λίγο πιο περιπετειώδη. Αν ανήκεις στις single του ζωδιακού, η σύνοδος της Σελήνης σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες και ενισχύει το συναίσθημα και την αγάπη.

ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Κρόνου από τον έκτο οίκο σου, σημαίνει για σένα σκληρή εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει τώρα να προλάβεις τα πάντα, και ενώ πολλές φορές δεν θα αντέχεις άλλη κούραση, θα έχεις την αίσθηση ότι οι κόποι σου δεν βρίσκουν αναγνώριση. Η θέση του Πλούτωνα σου δίνει πλεονεκτήματα όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και επαγγελματικά. Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας σου, πράγμα που σημαίνει ότι σε αναδεικνύει επαγγελματικά και σου φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία, φήμη και κύρος. Παράλληλα θα σε βοηθήσει στις συνεργασίες σου, θα φέρει νέες συμβάσεις στην πόρτα σου και θα ευνοήσει την ανάδειξή σου μέσα από την ομαδική εργασία. Η Αφροδίτη σε γλυκαίνει, φέρνει κατανόηση στο ζευγάρι, καλλιεργεί την αγάπη σε μακροχρόνιες σχέσεις και βοηθά τις singles να βρούνε αυτό που ψάχνουν. Κινήσου τώρα και θα επωφεληθείς των δώρων της. Επιπλέον, ο Ουρανός, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 9ο οίκο. Στο γάμο και τις συνεργασίες σου θα κάνεις ξαφνικές αλλαγές. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται αυτόν το μήνα για να διορθώσεις όσα σε ενοχλούν στη σχέση σου. Αν είσαι single, κάποια γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το χώρο της δουλειάς σου ή με κάποιο άτομο που θα σε συνδέει εργασιακή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Φεβρουάριος αναμένεται να αυξήσει το κύρος σου και να βελτιώσει αρκετές από τις περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως βιώνεις αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου. Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Άρης θα κάνουν θετικές όψεις που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σου, θα φέρουν προστασία από πιθανούς εχθρούς και την ισχυρή υποστήριξη από όσους σε συμπαθούν και σε πιστεύουν. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για δραστηριότητες μέσα σε ομάδες ή οργανισμούς, όπου μπορείς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου ως ηγετική προσωπικότητα, ευφυής και ευχάριστη. Η ερωτική σου ζωή, αν είσαι single, έχει να κερδίσει κατά το πρώτο δεκαήμερο μέσα από την κοινωνικοποίηση σου και την παρακολούθηση δραστηριοτήτων ή event. Oι φίλοι θα παίξουν σε κάποιες περιπτώσεις το ρόλο του μεσάζοντα φέρνοντάς σε κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου οι όψεις εξασθενούν, το ίδιο και η ερωτική διάθεση. Οπότε η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει έως και μονότονη. Μπορεί όμως να ευνοήσει μυστικές υποθέσεις. Η διέλευση του Ηλίου στις 18 Φεβρουαρίου στον 7ο οίκο είναι κατάλληλη για να αναλύσεις τις συνθήκες που επικρατούν στο γάμο σου, σε κάποια μόνιμη σχέση σου ή σε θέματα παιδιών.

ΖΥΓΟΣ
Η τύχη το μήνα Φεβρουάριο μπορεί να προέρχεται από οποιαδήποτε κατεύθυνση, αλλά θα βασίζεται κυρίως στη διπλωματία σου, στις καλές κοινωνικές σου επαφές και ίσως στην υποστήριξη από το σύντροφό σου. Η σύνοδος του Δία και η θέση του Ουρανού σε ευνοεί. Το δεύτερο μέρος του μήνα σου φέρνει δημοτικότητα, την ευκαιρία να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για την υλοποίηση των σχεδίων σου και αυξημένες φιλοδοξίες να πετύχεις. Για το ζώδιο σου ολόκληρος ο μήνας θα είναι ευνοϊκός και θα φέρει πρόοδο και καινούριες προτάσεις. Ο Άρης, αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό θα σε κάνει πιο πρακτική. Θα σε γεμίσει με υπομονή και πείσμα. Είναι μια διέλευση που έχει διπλή ανάγνωση: Ή θα βλέπεις τον αγαπημένο σου με σκεπτικισμό, περισσότερο μέσα από ένα οικονομικό πρίσμα ή θα θέσεις επί τάπητος οικονομικής φύσης θέματα που ορθώνουν εμπόδια στη σχέση σου και θα πρέπει να τα ξεπεράσεις. Από την άλλη πλευρά, η θέση της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης, με την διέλευση της στις 14 Φεβρουαρίου από τον 8ο οίκο υπόσχεται τύχη στην αγάπη μέσα από συλλογικές δραστηριότητες, κοινωνικές εκδηλώσεις και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Αν είσαι single λοιπόν, θα επωφεληθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καριέρα σου θα βρίσκεται σε ανοδική πορεία αυτόν το μήνα. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του οίκου της εργασίας σου, και σε συνδυασμό με τις πλανητικές θέσεις των εσωτερικών πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, θα σε προικίσει με ενέργεια και εξαιρετική αποτελεσματικότητα! Είσαι αφοσιωμένη στην καριέρα σου αυτήν την περίοδο και αισθάνεσαι την ανάγκη να λάβεις κάποια μέτρα ή να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές, ώστε να βελτιώσεις τις προοπτικές για μια καλύτερη μελλοντική πορεία. Είσαι εξαιρετικά φιλόδοξη και υποδειγματική στον τρόπο που καταστρώνεις τα σχέδιά σου για να πετύχεις το όνειρό σου. Ο έρωτας της ζωής σου, για όσες δεν βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε σχέση, θα μπορούσε να εμφανιστεί στο δρόμο της καριέρας σου, ίσως να συνδέεται με φήμη και προβολή ή να ταξιδεύει. Το ενδεχόμενο να κατάγεται από μακρινούς τόπους είναι έντονο, καθώς και να ασχολείται με το χώρο της εκπαίδευσης, της έρευνας ή των επιστημών, του πολιτισμού, της πολιτικής ή γενικότερα να έχει πνευματικές αναζητήσεις και ανησυχίες και να αγαπά τα ταξίδια. Θα νιώσεις την ανάγκη να φλερτάρεις, να ερωτευθείς, να γευθείς τη ζωή. Καιρός κατάλληλος θα έλεγα για κάποιο ταξίδι.

Δείτε ακόμη: Open: Το φυσάει και δεν κρυώνει! Η χυλόπιτα που έφαγε ο Σαββίδης από παρουσιάστρια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη διέλευση της Αφροδίτης στις 3 Φεβρουαρίου στον 2ο οίκο, το διάστημα που θα ακολουθήσει θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα οικονομικά σου, αλλά θα έχεις και κάποια τάση για σπατάλη, ιδιαίτερα όσο αφορά στην απόκτηση αντικειμένων αξίας. Η βελτίωση λοιπόν των οικονομικών σου είναι θέμα καλής διαχείρισης. Ο καιρός επιτρέπει κάποιες ακριβές «επενδύσεις» -κάποια διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι ή ιδιαίτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου και το στιλ σου, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ομορφιά τους. Προσοχή όμως! Αυτές οι αγορές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις δυνατότητές σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να έχεις κάποιες ανησυχίες, κάποιες υποψίες σχετικά με το ταίρι σου, να αρχίσεις κάποιες έρευνες, να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις καλύτερα τη σκέψη και την ψυχολογία του συντρόφου σου ή να ανακαλύψεις ένα μυστικό που είναι σημαντικό για τη κοινή σας πορεία. Το δεύτερο μέρος του μήνα είναι πιο χαλαρό, αισιόδοξο, ευνοεί τα ταξίδια για δύο ή μπορεί να φέρει, αν είσαι single, την αγάπη. Ίσως ένα ειδύλλιο που θα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ή μια καινούρια γνωριμία που θα σε συνεπάρει λόγω των κοινών πνευματικών ανησυχιών. Άλλος τομέας που θα δεχθεί την επίδραση θα είναι τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σου ταλέντα, που θα εκφράζονται τώρα με πιο πρωτοποριακό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την έναρξη του μήνα η Αφροδίτη, κυβερνήτης των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 12ο οίκο και σε ευνοεί σε αυτόν τον τομέα. Το επόμενο διάστημα, με τη διέλευση του Άρη στον 1ο οίκο, θα σε χαρακτηρίζει μια ακατανίκητη δύναμη, αυτοπεποίθηση και διάθεση για ελευθερία. Δεν σε κουράζει η σκληρή δουλειά για να επεκτείνεις τα ενδιαφέροντά σου ή να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου, αδιαφορώντας εάν από τη συμπεριφορά σου θίγονται κάποιοι άλλοι. Την περίοδο αυτή προέχει το εγώ σου και η προσωπική σου ελευθερία. Δεν θα ήταν άσχημο να διοχετεύσεις λίγη από την πλεονάζουσα ενεργητικότητά σου στη γυμναστική ή σε κάποια χειρονακτική εργασία. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων και ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, σε ευνοούν δημιουργώντας ένα πλαίσιο πλήρους και χαρούμενης κοινωνικής και αισθηματικής ζωής! Αν είσαι single, οι όψεις αυτές αυξάνουν το σεξαπίλ σου και φέρνουν ρομαντικές ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε χώρο. Από 14-02-2019 και μετά, πιθανόν να υπάρξει προσωρινή διακοπή μιας μόνιμης σχέσης ή να υπάρξει εμβόλιμη κάποια άλλη, που θα είναι συναρπαστική αλλά πρόσκαιρη. Κάποια σύννεφα εμφανίζονται στην αισθηματική σου ζωή, κάποιες γκρίζες ζώνες που σου προκαλούν ανησυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την έναρξη του μήνα τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά στον επαγγελματικό τομέα. Το επόμενο διάστημα από 14 Φεβρουαρίου και μετά χαρακτηρίζεται ως δύσκολο, καθώς το πέρασμα του Άρη από τον τέταρτο οίκο σου, θα σημάνει κάποια αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, που βέβαια δεν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθούν τώρα. Μόνο η σκληρή εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο θα δώσει κάποια διέξοδο, αλλά μην επιχειρήσεις να τακτοποιήσεις οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα αυτήν τη χρονική στιγμή, γιατί δεν είναι ευνοϊκό το timing. Προσπάθησε να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου, απόφυγε τσακωμούς και μικροπρέπειες, γιατί οι γύρω σου δεν έχουν διάθεση να δεχθούν μια τέτοια συμπεριφορά. Μετά τη διέλευση της Αφροδίτης στον 12ο οίκο, από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχεις αλλαγές σε επίπεδο συναισθηματικό. Το κλίμα στη σχέση σου αλλάζει εμφανώς προς το καλύτερο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ερωτικής αρμονίας δίνει τώρα την ευκαιρία να καλυτερεύσει η σχέση σου ή αν είσαι single, να κάνεις μια καινούρια γνωριμία με καλές προοπτικές. Στις 18 Φεβρουαρίου έρχεται η διέλευση του Ήλιου στον 6ο οίκο σου. Σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί με συνέπεια τις τελευταίες μέρες του μήνα να χαρίσει φως και θετική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή και να φέρει εξαιρετικά θετικές εξελίξεις!

ΙΧΘΕΙΣ
Με την έναρξη του μήνα ευνοούνται τα επαγγελματικά σου θέματα. Οι συνεργασίες σου γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σου με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σου. Στις επόμενες μέρες μπορείς να ασχοληθείς με ανώτερες σπουδές, με την απόκτηση κάποιου πτυχίου, με την πολιτική. Καθόλου παράξενο να κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι ή να μείνεις για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως θα ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και θα ασχοληθείς με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ερωτικής αρμονίας δίνει τώρα την ευκαιρία για την εξομάλυνση της σχέσης σου ή τη δυνατότητα για μια καινούρια σχέση για όσες είναι single. Το πλανητικό σκηνικό προς το τέλος του μήνα ευνοεί αρκετά την ερωτική σου ζωή και φέρνει εξαιρετικά θετικές εξελίξεις.