Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και έδωσε την δική της πρόβλεψη για Meghan και Πρίγκιπα Harry! Τι λέει το άστρο τους;

Αποκάλυψη - "φωτιά"!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και έδωσε την δική της πρόβλεψη για Meghan και Πρίγκιπα Harry! Τι λέει το άστρο τους;

Τι λέει το άστρο τους για το μέλλον τους; Θα είναι λαμπρό ή θα βρουν "πέτρες" μπροστά τους; Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και έδωσε την δική της πρόβλεψη για Meghan και Πρίγκιπα Harry!

Η Λίτσα Πατέρα, το πρωί της Τρίτης μέσα από το Πρωινό έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για το βασιλικό ζεύγος!

Πιο συγκεκριμένα μάλιστα είπε, «Ο Harry είναι παρθένος και κάνει λάθη. Τον επηρεάζει ο Ποσειδώνας. Σε δύο-τρία χρόνια θα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Meghan είναι λιοντάρι, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εντάξει, αυτόν τον καιρό. Θα κάνει και παιδάκια και από κει και πέρα… Πάρα πολύ ωραία».

Τέρμα τα λεφτά από το παλάτι! Ο Κάρολος έκοψε την επιχορήγηση σε Meghan και Harry! Τι θα συμβεί από δω και πέρα;

Meghan Markle: Αδιανόητο! Αυτό είναι το ζώδιο της! Ποια η πρόβλεψη για σήμερα που θα συναντηθεί με την Βασίλισσα Ελισάβετ;

Αδιανόητο σκάνδαλο στο παλάτι με την Meghan Markle! Εσείς ξέρατε ποιο είναι το ζώδιο της; Τι λέει η σημερινή πρόβλεψη για την Δούκισσα που θα συναντηθεί με την Βασίλισσα Ελισάβετ;

Το τετ - τετ που περιμένει όλος ο πλανήτης θα γίνει από λεπτό σε λεπτό και όλοι αγωνιούν για το αποτέλεσμα! Τι θα συμβεί τελικά με την βασιλική οικογένεια; Θα τα καταφέρει η Meghan ή ο λόγος της βασίλισσας Ελισάβετ θα νικήσει για ακόμη μια φορά;

Η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι Λέων και σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις θα βγει κερδισμένη στον σημερινό της "αγώνα"!

Αναλυτικά η πρόβλεψη: "Φίλε Λέοντα, με την βοήθεια της Αφροδίτης στον Ιχθύ σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι! Η οξυδέρκεια σου, σε συνδυασμό με την σοφία και την διαίσθηση σου, θα σε κάνουν να λύσεις πολλά από τα προβλήματα σου! Να εκφράζεις με ένταση και πάθος τις επιθυμίες σου και θα δεις πως θα έρθουν για σένα τα επιθυμητά αποτελέσματα!"

Εσείς γνωρίζατε για το βίντεο που «καίει» την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Χάρι; Δε θα το αφήσει να περάσει έτσι η βασίλισσα Ελισάβετ!