Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τέρμα τα λεφτά από το παλάτι! Ο Κάρολος έκοψε την επιχορήγηση!

Θα πρέπει να δουλέψουν!

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τέρμα τα λεφτά από το παλάτι! Ο Κάρολος έκοψε την επιχορήγηση!

Έκοψε την επιχορήγηση που έδινε στη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι ο Κάρολος και τα λεφτά που απολάμβαναν απευθείας από το παλάτι έφτασαν στο τέρμα!

Το ζευγάρι με την απόφαση του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του αξιώματα, παραιτήθηκε και από το δικαίωμά του στην περιουσία της βασιλικής οικογένειας.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να κόβει λευκή επιταγή πλέον στον γιο του» αναφέρουν οι Times. Ο Χάρι και η Μέγκαν, μαζί με τον William και την Κέιτ Μίντλετον, λάμβαναν συνολικά 4,9 – περίπου- εκατομμύρια λίρες από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη!

Την ίδια στιγμή ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, κάνοντας μάλιστα την πρώτη του ανάρτηση μετά την πολύκροτη παραίτηση.

Αυτή που σίγουρα δεν έχει πάρει το ζήτημα καθόλου καλά, είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εμφανίστηκε έξαλλη σε μία έξοδό της από το παλάτι.

Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Θα κρατήσουν τους τίτλους τους παρά την παραίτηση!

Παρά την πολύκροτη παραίτηση τους και το σκάνδαλο που ξέσπασε στο παλάτι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, υπάρχει πιθανότητα να κρατήσουν τους τίτλους τους.

Κάποιες δεκαετίες νωρίτερα, όταν η Νταϊάνα και ο Κάρολος πήραν διαζύγιο, η Βασίλισσα Ελισάβετ έσπευσε να της αφαιρέσει το αξίωμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας και ο λόγος φυσικά είχε να κάνει με το γεγονός πως πλέον δεν ήταν γυναίκα του Καρόλου.

Κάτι αντίστοιχο δεν έγινε ωστόσο και με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα σοκάροντας τόσο το παλάτι όσο και το κοινό που παρακολουθεί τις εξελίξεις!

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει κατοχυρώσει τον τίτλο «Sussex Royals» και έτσι δεν βιάζεται και ιδιαίτερα να αποχωριστεί το εν λόγω όνομα από τα social media.