Λίτσα Πατέρα: Κι όμως! Είχε προβλέψει στο Πρωινό γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Δείτε το βίντεο με την πρόβλεψη της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Κι όμως! Είχε προβλέψει στο Πρωινό γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε προβλέψει η Λίτσα Πατέρα μέσα από το Πρωινό και τελικά η πρόβλεψη βγήκε αληθής.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά μαζί με την κορυφαία αστρολόγο, θύμισαν στους τηλεθεατές το απόσπασμα.

Η Λίτσα Πατέρα λίγες μέρες πριν την χθεσινή ανακοίνωση του Πρωθυπουργό για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακκελαροπούλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε προβλέψει μέσω τις αστρολογίας ότι φέτος είναι η χρονιά της γυναίκας και πιθανό να έχουμε γυναίκα Πρόεδρο!

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι εκείνη που προτάθηκε χθες από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και από την πρώτη στιγμή, όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η πρώτη γυναίκα που θα βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανατρέποντας όλα τα δεδομένα!

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και έδωσε την δική της πρόβλεψη για Meghan και Πρίγκιπα Harry! Τι λέει το άστρο τους;

Τι λέει το άστρο τους για το μέλλον τους; Θα είναι λαμπρό ή θα βρουν "πέτρες" μπροστά τους; Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και έδωσε την δική της πρόβλεψη για Meghan και Πρίγκιπα Harry!

Η Λίτσα Πατέρα, το πρωί της Τρίτης μέσα από το Πρωινό έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για το βασιλικό ζεύγος!

Πιο συγκεκριμένα μάλιστα είπε, «Ο Harry είναι παρθένος και κάνει λάθη. Τον επηρεάζει ο Ποσειδώνας. Σε δύο-τρία χρόνια θα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Meghan είναι λιοντάρι, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εντάξει, αυτόν τον καιρό. Θα κάνει και παιδάκια και από κει και πέρα… Πάρα πολύ ωραία».

Τέρμα τα λεφτά από το παλάτι! Ο Κάρολος έκοψε την επιχορήγηση σε Meghan και Harry! Τι θα συμβεί από δω και πέρα;

Λίτσα Πατέρα: Μεγάλη προσοχή! Η Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει εντάσεις για αυτά τα ζώδια!

Μεγάλη προσοχή λέει η Λίτσα Πατέρα, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει εντάσεις για αυτά τα ζώδια!

Τρίτη και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών!

Η κορυφαία αστρολόγος, μετά την Βίκυ Παγιατάκη, αναφέρθηκε και εκείνη στις αστρολογικές εξελίξεις και κυρίως την επιρροή που έχει η Σελήνη, η οποί βρίσκεται στην Παρθένο και φέρνει εντάσεις κυρίως σε τέσσερα ζώδια! Ποια είναι αυτά τα ζώδια και ποια θα ευνοηθούν; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

athensmagazine.gr

Πριν φύγετε, δείτε εδώ αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.