Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: «4 ζώδια θα έχουν αναταράξεις»! Προβλέψεις εβδομάδας!

Μεγάλη προσοχή! Κινηθείτε έξυπνα...

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: «4 ζώδια θα έχουν αναταράξεις»! Προβλέψεις εβδομάδας!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί στις προβλέψεις εβδομάδας! «4 ζώδια θα έχουν αναταράξεις»! «Σεισμός» από τα όσα λέει! Κινηθείτε έξυπνα και δεν θα χάσετε...

Οι αντιθέσεις θα είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας και αυτό αφορά κυρίως σε συλλογικές προσπάθειες, ή σε σχέσεις κρατών και τις διεκδικήσεις τους. Ο αντιπερισπασμός και ο εντυπωσιασμός της άλλης πλευράς θα είναι δυο στοιχεία τα οποία θα κρατήσουν ακέραιο το ενδιαφέρον, τόσο στην περιοχή μας, όσο και αλλού.

Κριός

Φροντίστε τα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν αρκετές αβεβαιότητες γι αυτό μην επιμένετε σε ότι φαίνεται να σας ενοχλεί, αλλά ψάξτε λίγο περισσότερο την ουσία. Στα προσωπικά και αισθηματικά σας έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας, αλλά ο Άρης στον Τοξότη, μπορεί να σας κάνει λίγο υπερβολικούς. Αποφύγετε τη δημιουργία εντυπώσεων που δεν σας εξυπηρετούν

Ταύρος
Η εβδομάδα φέρνει αρκετή αναστάτωση στα αισθηματικά σας. Το ανικανοποίητο μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες και συμπεράσματα. Μπείτε για λίγο στη θέση του άλλου και βρείτε την αιτία της συμπεριφοράς του. Ένα οικογενειακό ζήτημα πάλι, δεν χρειάζεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί μετά θα είναι δύσκολο να διευθετηθεί. Ακούστε καλά πριν κάνετε το οτιδήποτε και πριν εκθέσετε τα αισθήματά σας.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας πλεονέκτημα αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να δώσετε προσοχή σε νέες επιδιώξεις. Το περιτύλιγμα και η παρουσίασή τους στους άλλους μπορεί να διευκολύνει την συναίνεσή τους σε αυτά που προσπαθείτε να επιτύχετε. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι και επιθετικοί όταν προσπαθείτε να οργανώσετε σε μια κοινή προσπάθεια την ομάδα σας. Η αισθηματική σας ζωή δυσκολεύει τις αποφάσεις σας.

Καρκίνος
Είστε στο ξεκίνημα μιας προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας και της ζωής σας, έστω και αν δεν το έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει. Οι εξωτερικές συνθήκες υπαγορεύουν την συμπεριφορά σας και θα πρέπει να έχετε υπομονή, αλλά και στόχους. Η προσωπική σας ασφάλεια σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς από άλλες φορές, γεγονός που επηρεάζει τον περίγυρό σας κατά κάποιον τρόπο. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και τα περιττά έξοδα.

Λέων
Κάθε σχέση σας πρέπει να διατηρείται στα πλαίσια που καθορίζουν την καλή της λειτουργία. Αυτήν την εβδομάδα έχετε την τάση να υπερβάλετε και να ζητάτε από διαφορετικούς ανθρώπους να πληρώσουν τα σπασμένα κάποιων άλλων. Αν επιμείνετε σε αυτή την τακτική είναι πολύ εύκολο να απομονωθείτε και να χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να αποκαταστήσετε την ηρεμία σας. Επιδιώξτε καλύτερη συνεννόηση για να μην ενοχλείστε τόσο!

Παρθένος
Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Φροντίστε όμως μαζί με τις υποχρεώσεις σας, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και λίγη κοινωνική ζωή και διασκέδαση. Οι ελεύθεροι από εσάς παρακινείστε από το φιλικό σας περιβάλλον ώστε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας, να αποκτήσετε περισσότερα ενδιαφέροντα και να πλησιάσετε άτομα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε συντρόφους. Προβάλλετε καλύτερα τα ταλέντα και τις ιδιότητές σας!

Ζυγός
Θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε καλύτερα τις θέσεις, τις απόψεις, αλλά και τα δικαιώματά σας. Επειδή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για να προβάλετε ιδιότητες και αποτελεσματικότητα, προσέξτε ώστε να μην σας επιφορτίσουν οι άλλοι με τα δύσκολα που δεν μπορούν να διαχειριστούν εκείνοι. Μάθετε να διαχωρίζετε τη θέση σας, να κυριαρχείτε στα αισθήματά σας και να κρατάτε αποστάσεις από οτιδήποτε δημιουργεί εντάσεις και αντιπαλότητες. Ασχοληθείτε με θέματα που σας ικανοποιούν και σας ηρεμούν.

Σκορπιός
Οικονομικά και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Φροντίστε να είστε τυπικοί σε θέματα εργασιακά και να προσέχετε συμπεριφορές ανθρώπων με τους οποίους δεν ταυτίζεστε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινηθείτε πιο αποφασιστικά σε ότι επιδιώκετε, ή κερδίστε πολύτιμο χρόνο για να κλείσετε ακόμα καλύτερες συμφωνίες. Τα αισθήματά σας αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης. Μην τα σπαταλάτε άδικα!

Τοξότης
Λειτουργήστε ανεξάρτητα και υποστηρίξτε το συμφέρον σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις διεκδικήσεις σας και ότι θέλετε να επαναφέρετε σε ομαλή πορεία. Μην παρασύρεστε από ενθουσιασμούς και μην υπερβάλλετε όταν σας ζητούν τη γνώμη σας. Το κοινωνικό σας περιβάλλον σας ενθαρρύνει να εκφράσετε ταλέντα και να αναλάβετε νέα καθήκοντα σε συλλογικές δράσεις. Χρησιμοποιείστε σωστά μια διάκριση ή μια εξουσία που διαθέτετε.

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και αποστάσεις. Οι πρωταρχικές σας ανάγκες θα καθορίσουν και τη στάση σας απέναντι σε ζητήματα που σας αφορούν. Μην απομονώνεστε από το περιβάλλον το οποίο τροφοδοτεί τις δυνάμεις σας και μην εναντιώνεστε σε εκείνους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Ταυτίστε τις ενέργειές σας με εκείνους που έχετε κοινά συμφέροντα. Επιμείνετε σε ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο στο άμεσο μέλλον!

Υδροχόος
Κερδίζετε έδαφος στις επιδιώξεις σας, αλλά φροντίστε να κατοχυρώνετε κάθε σας κέρδος και κατάκτηση. Η ψυχολογία σας δέχεται θετικές επιρροές και αυτό σας κάνει πιο τολμηρούς, δραστήριους και αποτελεσματικούς. Αισθηματικά φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, χωρίς όμως να προβληματίσετε τον σύντροφό σας. Επιδιώξτε διευθετήσεις στα οικονομικά και να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε, ανάλογα με την περίσταση, να είστε πιο τολμηροί, πιο εκφραστικοί και πιο ουσιαστικοί. Αποφύγετε τις υπερβολές και εντάξτε το μέτρο στην συμπεριφορά σας. Θα επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να χρειαστεί να αναλώσετε πολλές δυνάμεις. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για μια ανάγκη ή μια επιθυμία σας.

oroskopos.gr

Διαβάστε και τις προβλέψεις για σήμερα!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί αυτά τα 4 ζώδια πώς θα έχουν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα στα εργασιακά τους κυρίως.

Φαίνεται ότι η εβδομάδα βοηθά τις συζητήσεις και τις συνεννοήσεις για εξεύρεση λύσεων σε δύσκολα περιστατικά, τόσο μεταξύ κρατών και αντιμαχόμενων πολιτικών ομάδων, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι κοινωνικές αναταραχές δεν θα λείψουν, αλλά θα έχουν έναν πιο τοπικό χαρακτήρα.

Κριός

Μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο και τις αλήθειες που θα κυριαρχήσουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Η οικογένεια θα σας πιέσει. Προνοήστε για την ασφάλεια την κεκτημένων σας και προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Τα περισσότερα από αυτά που σας άγχωναν και σας ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό, αρχίζουν να παίρνουν τέλος, δίνοντας την ευκαιρία να αισθανθείτε και πάλι δυνατές και έτοιμες. Ο αισθηματικός σας κόσμος πρόκειται να υποπέσει σε μία περίοδο ύψους και βάθους.

Ταύρος

Το διάστημα αυτό θα σας παραχωρήσει πολλές ευκαιρίες για αναβάθμιση αλλά δεν θα είστε σε θέση να τις εκμεταλλευτείτε ολοκληρωτικά. Ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τον επαγγελματικό τομέα όπου όλα θα κυλούν ουσιαστικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας. Αποβάλλετε το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει, αλλά μην εγκαταλείπετε προσπάθειες και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Περιορίστε τα περιττά σας έξοδα και φροντίστε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Μία υπόθεση πρακτική θα σας απασχολήσει, ωστόσο η περίοδος αυτή είναι καλή για να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας ή να βρείτε υποστήριξη για κάτι. Εκείνο που θα σας βοηθήσει σημαντικά είναι ο σωστός προγραμματισμός και η μεθοδική αναβολή κάθε υποχρέωσης ή πληρωμής που μπορεί να μετατεθεί χρονικά. Πάντως μην αφήνετε τους άλλους να διαχειρίζονται δικές σας υποθέσεις. Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας θέματα.

Καρκίνος

Κουραστική περίοδος όπου θα πρέπει να προλάβετε πολλά και να ευχαριστήσετε όλο τον κόσμο. Έχετε καλύτερες προοπτικές να προωθήσετε τους στόχους αλλά θα κουραστείτε γιατί θα υπάρξουν περιπλοκές και αντιθέσεις. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην μειώσετε τις προσπάθειες. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αμυνθείτε απέναντι σε εκείνους που συστηματικά προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Λέων

Κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσετε, με περισσότερη ευκολία, να διευθετήσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι του ζωδίου σας, θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν. Δουλέψτε σκληρά και αξιοποιήστε το διάστημα αυτό όσο καλύτερα μπορείτε.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να κινείστε με αυστηρό προγραμματισμό, να αποφύγετε άσκοπες κινήσεις, τα περιττά έξοδα, κάποια αδιάφορα για εσάς κοινωνικά καλέσματα και μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν ή να παρακολουθήσουν το ρυθμό σας. Εντοπίστε τα παρασκήνια της ζωής σας και μην συζητάτε τα σχέδια σας με ανθρώπους αναρμόδιους και επιπόλαιους. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις εκεί που θέλετε να προβληθείτε επαγγελματικά.

Ζυγός

Επαγγελματικά οι συνθήκες βελτιώνονται όσο προσπαθείτε σοβαρά και η οικονομική αναδιοργάνωση έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο. Επίσης το διάστημα αυτό ενισχύει αλλά και τονώνει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά, να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποφύγετε τα δύσκολα, ή να τα αναβάλετε για αργότερα όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει περισσότερο τα πράγματα. Φανείτε διπλωμάτες και οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο αυτήν την εβδομάδα. Αγνοείστε υποσχέσεις και αποφύγετε προτροπές, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας. Η εύκολη λύση κρύβει πάντοτε κινδύνους, όσο δελεαστική και αν ακούγεται στα αυτιά σας. Αισθηματικά γίνετε πιο δοτικοί και πιο προστατευτικοί απέναντι στον σύντροφο, ή στα μέλη της οικογένειας που φαίνεται να έχουν την ανάγκη σας. Προσέξτε μικρές ενοχλήσεις υγείας. Τηρήστε το πρόγραμμα κάποιων ιατρικών εξετάσεων, όσοι τις χρειάζεστε!

Τοξότης

Παραμένετε ανικανοποίητοι και αυτό οφείλεται κυρίως στους υψηλούς στόχους. Οι καθυστερήσεις στην εργασία ή στα πρακτικά σας θέματα θεωρούνται δεδομένες, γι αυτό φροντίστε να μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, ή ρίσκα που μπορεί να σας εκθέσουν. Αισθηματικά υπάρχει ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα και διπλωματικά. Αποφύγετε αγοραπωλησίες, οικονομικές συμφωνίες και έναρξη νομικών διεκδικήσεων.

Αιγόκερως

Λάβετε υπόψη αυτές τις μέρες, ότι πριν εγκατασταθεί το καινούριο στη ζωή σας, το ερωτικό τοπίο πρέπει να εκκαθαριστεί από τα απομεινάρια του παρελθόντος. Αν και πάντα εκφράζατε τις εσωτερικές σας συγκινήσεις χωρίς φόβο και υποκρισία, τις μέρες αυτές θα βιώσετε τόσο λεπτές και μυστηριώδεις δονήσεις που μόνο στον ίδιο τον εαυτό σας θα βρείτε το θάρρος να εκμυστηρευτείτε. Σχέδια σας για επέκταση ή καινούργια ξεκινήματα φαίνονται πως είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος

Σχέσεις προσωπικές αλλά και κοινωνικές μπαίνουν στο στόχαστρο. Πρέπει να βάλετε μία σειρά προτεραιοτήτων και να κάνετε μερικές περικοπές παντού, έτσι ώστε να μην κουραστείτε για πράγματα που δεν θα ωφελήσουν ούτε και θα βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας. Μια γενικότερη τακτοποίηση, ή ο εξωραϊσμός του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε θα μπορούσε να αφήσει χώρο και για άλλες αλλαγές τις οποίες σκέφτεστε από καιρό. Κινηθείτε μεθοδικά και συντηρητικά στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Ιχθύες

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους της δουλειάς σας και προσαρμοστείτε στο επικρατούν κλίμα των οικονομικών. Δείξτε αυτοπεποίθηση στην εργασία σας αλλά όχι υπεραισιοδοξία και μάθετε να δέχεστε την πραγματικότητα βρίσκοντας την καλή πλευρά ή την αναγκαιότητα ακόμη και σε αυτό που δεν σας αρέσει. Προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα είναι πιο εύκολο να τακτοποιηθούν και να σας απαλλάξουν από άγχη και αβεβαιότητες. Προσέξτε τις αβέβαιες επενδύσεις ή τα περιττά έξοδα.

oroskopos.gr

Δείτε επίσης τις σημερινές αναλυτικές προβλέψεις!