Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Έρχεται δύσκολος μήνας... το δεύτερο 15ημερο...»

Η αναλυτική της πρόβλεψη...

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Έρχεται δύσκολος μήνας... το δεύτερο 15ημερο...»

Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου, προειδοποιεί για τον μήνα Φεβρουάριο και για όλα όσα πρόκειται να συμβούν. Εξηγεί πως ο μήνα που έρχεται θα είναι εξαιρετικά δύσκολος, και ειδικά το δεύτερο 15ημερο του Φεβρουαρίου.

Ζώδια σήμερα: Η Άση Μπήλιου ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της ημέρας για τον Φεβρουάριο και τόνισε, ότι ο μήνας είναι χωρισμένος στα δύο, λέγοντας πως στο πρώτο 15ήμερο δεν έχει δυσκολίες πολλές και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, αφού μετά έρχεται ο Ανάδρομος Ερμής, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τι λένε τα άστρα για σήμερα (3/2).

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», ο Ερμής μπαίνει σήμερα στους Ιχθείς και θα βρίσκεται μέχρι τις 10/4, μ με μικρό διάλειμμα στις 4-16/3, όταν θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο.

Ο Ερμής σχετίζεται με την επικοινωνία, τα πρακτικά και τα μικρά που θεωρούμε πως δεν χρειάζεται πολλή σκέψη και κάνουμε μηχανικά τις κινήσεις μας. Για αυτό το λόγο, ανάλογα με την επιρροή του Ερμή, πρέπει να προσέξουμε αυτές τις κινήσεις μας, είτε με το αυτοκίνητο είτε με τα ταξίδια μας.

Στο μεταξύ ακούσατε την πρόγνωσή της για τον Ήλιο που μπαίνει στον Υδροχόο και θα φέρει τα πάνω κάτω;

Παράλληλα, επειδή ο Ερμής είναι σεναριογράφος στους Ιχθείς, μας βάζει να σκεφτόμαστε πράγματα, αν δεν έχετε σίγουρα τα γεγονότα, τότε μην τα μεταδίδετε, καθώς μπορεί να υπάρξει παραπληροφόρηση.

Πηγή: athensmagazine.gr

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για την Αφροδίτη στον Ιχθύ! Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Για την Αφροδίτη στον Ιχθύ προειδοποιεί η Άση Μπήλιου και αποκαλύπτει ποια είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο!

Η γνωστή αστρολόγος σήμερα μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή του Star, «Στην φωλιά των ΚουΚου», ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των ημερών και προειδοποιήσε τα ζώδια!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ από εχθές το βράδυ και η Άση Μπήλιου προειδοποίησε και ανέλυσε όλα όσα θα βρουν μπροστά τους τα ζώδια!

Δείτε τα πάντα στο σχετικό βίντεο:

Ωστόσο δείτε επίσης τι αποκάλυψε για την όψη Κρόνου-Πλούτωνα!

Πηγή: Athensmagazine.gr