Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 08 Φεβρουαρίου;

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Σάββατο 08 Φεβρουαρίου;

Ποια αυτά που μας περιμένουν την σημερινή ημέρα Σάββατο 08 Φεβρουαρίου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Ποιοι θα έχουν μια εύκολη μέρα και ποια αυτά που θα δυσκολευτούν λιγάκι με την τύχη τους την όγδοη μέρα του μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Εκφράστε τις επιθυμίες σας και θα είναι πιο εύκολο να τις ικανοποιήσετε.


ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώθετε πιο συντονισμένοι απ’ όσο συνήθως και θα νιώθετε αισιοδοξία για το σχέδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Kλείστε ένα ταξίδι, που θα σας φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί προς τους ανωτέρους σας.

ΛΕΩΝ

Αν κάνατε προσπάθειες σε θέματα φροντίδας και άσκησης, θα είστε χαρούμενοι με την απόδοση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώθετε δημιουργικοί και θα δώσετε προτεραιότητα σε απολαυστικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Μαθαίνετε για μια περιπέτεια ενός φίλου ή συγγενή και σας εμπνέει να σχεδιάσετε τη δική σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Aνοίξτε το σπίτι σας για στιγμές γεμάτες παιχνίδι με αγαπημένους και φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο μισό της μέρας είναι καλό για να κάνετε μεγάλα όνειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα της δουλειάς σας απασχολούν τις επόμενες μέρες, ειδικά αν δεν είστε το αφεντικό του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας είναι σχεδόν τέλεια οργανωμένο αυτό το σαββατοκύριακο!

ΙΧΘΕΙΣ

Θα μπορέσετε να βρείτε το τέλειο σχέδιο για να καταφέρετε όσα πρέπει να γίνουν.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020

Κριός

Το μυαλό σας κοντεύει να εκραγεί από καινούργιες ιδέες.

Επίσης είστε σε θέση να επιλύσετε με ευκολία τα περισσότερα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα. Αυτό μπορεί να φρικάρει κάποιους από τους φίλους σας.

Ταύρος

Αισθάνεστε ότι πρόκειται να συμβεί κάτι υπέροχο και αυτή η αίσθηση σας αναστατώνει ευχάριστα. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός. Για αυτό βεβαιωθείτε ότι θα περιτριγυρίζεστε από σέξι άτομα.

Δίδυμοι

Σήμερα πηγαίνετε σε ένα πάρτι πάση θυσία. Έχετε άφθονη κοινωνική ενέργεια που σας κάνει γοητευτικούς και προσιτούς. Για αυτό αξιοποιήστε την και μπορεί να βρείτε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας.

Καρκίνος

Ένα νέο σχέδιο ή μια ιδέα που προκύπτει δεν σας ενθουσιάζει. Μην πιεστείτε να το αποδεχτείτε. Αν οι άλλοι επιμένουν, απλά χαμογελάστε και πείτε ότι θα το σκεφτείτε.

Λέων

Θα γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο στο εγγύς μέλλον και θα αισθανθείτε αμέσως ότι εσείς οι δύο συνδεθήκατε αμέσως. Παρόλο που τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό, θα έχετε κάνει σίγουρα έναν καινούργιο φίλο.

Παρθένος

Θα εκπλήξετε τους πάντες γύρω σας με ένα ξαφνικό συναισθηματικό ξέσπασμα, που μπορεί να προκαλέσει ένταση. Αν κάποιο άτομο ανταποκριθεί στην πρόκληση θα ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

Ζυγός

Βρείτε έναν τρόπο να βελτιώσετε τη σχέση σας με το τελευταίο σας φλερτ. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας αυτή την περίοδο, βεβαιωθείτε ότι η συμπεριφορά σας είναι ευχάριστη απέναντι σε οποιονδήποτε/οποιαδήποτε γνωρίζετε.

Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό. Ακόμη και αν κάποιο άτομο σας ξεφουρνίσει κάτι τρελό, εσείς θα πρέπει να το ακούσετε και να δείτε πώς θα εξελιχθεί.

Τοξότης

Κάποιο νέο άτομο ή μια ιδέα θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας σε μεγάλο βαθμό. Έχετε συνηθίσει τις γρήγορες αλλαγές… Αλλά αυτό θα είναι κάτι ιδιαίτερο και ενδεχομένως παράξενο – ίσως πνευματικό κατά κάποιο τρόπο.

Αιγόκερως

Σήμερα η συμπεριφορά των γύρω σας θα σας τρελαίνει αλλά δεν θα φταίει κάτι που κάνουν εκείνοι. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι έντονη ενώ η δική τους συμπεριφορά θα είναι αρκετά χαμηλών τόνων.

Υδροχόος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σας πειράζει και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο. Αν ξεσπάσετε πάνω του, μην αισθανθείτε άσχημα για αυτό – εξάλλου εκείνος/η το ξεκίνησε. Να θυμάστε ότι πάντα μπορείτε να αποχωρήσετε.

Ιχθύες

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα τώρα, ωστόσο αυτό που βλέπετε δεν είναι αληθινό ακόμη. Δεν πειράζει – σε λίγες εβδομάδες θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε χάρη στην ξεχωριστή σας ενέργεια.