Ξεκινάει με ζόρια το 2022 - Δραματική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκινάει με ζόρια το 2022 - Δραματική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία των ζωδίων για το 2022, τονίζοντας ποιοι θα είναι αυτοί που θα ευνοηθούν και ποιοι θα ταλαιπωρηθούν για ακόμα μία χρονιά.

Το 2022 είναι μία μεταβατική χρονιά. Είναι η χρονιά που θα συναντηθεί ο Ποσειδώνας με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. Μία συνάντηση που τελευταία φορά συνέβη το 1856. Είναι όροσημο στο ξεκίνημα σημαντικών επιτευγμάτων στην ιατρική, ενώ από τη μεριά της, η Άση Μπήλιου έκανε μία ανησυχητική πρόβλεψη για σήμερα (7/1).

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια για το 2022

  • Στον Κριό έχουμε την εξέλιξη του επαγγελματικού τομέα και την πραγματοποίηση μία φιλοδοξίας.
  • Ο Ταύρος θα έχει δυσκολίες στους βασικούς τομείς. Έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό χώρο και τις σχέσεις.
  • Οι Δίδυμοι θα έχουν μία ενδιαφέρουσα χρονιά. Είναι ευνοούμενος ο τομέας της καριέρας με τη σύνοδο Ποσειδώνα και Δία στους Ιχθύες. Τον Αύγουστο του 2022 θα δοθεί ευκαιρία στους Διδύμους να αναγνωριστεί η προσπάθειά τους.
  • Οι Καρκίνοι θα πρέπει να προσέξουν πώς θα συμπεριφερθούν στους δικούς τους ανθρώπους και ειδκά στην οικογένειά τους.
  • Οι Λέοντες ανήκουν στην ομάδα των ταλαιπωρημένων του 2021 που συνεχίζουν και στο 2022. Βελτιώνεται λίγο η κατάσταση από τον Ιούνιο και μετά. Προσοχή στο ξεκίνημα και στο τέλος αυτής της χρονιάς.
  • Οι Παρθένοι θα μπορέσουν να ενισχύσουν τα συμφέροντά τους αλλά θα πέσουν σε παγίδες. Δοκιμάζονται αρκετά, υπάρχει ο κίνδυνος μίας μικρής παραπλάνησης.
  • Ο Ζυγός είναι εκείνος που έχει καλύτερες ευκαιρίες, με μία βελτίωση στον παράγοντα της τύχης. Ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερω και τα συνήθη προβλήματα στον οικογενειακό τομέα συνεχίζονται.
  • Ο Σκορπιός είναι στους ταλαιπωρημένους. Το 2022 τονίζει τη δημιουργικότητά του και του δίνει την ευκαιρία να κάνει επενδύσεις σε χρήματα και αισθήματα.
  • Ο Τοξότης ευνοείται το 2022 και εστιάζει στο κομμάτι της ιδιοκτησίας, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι.
  • Ο Αιγόκερως που είναι σταθερός, με τη σύνοδο Δία και Ποσειδώνα στους Ιχθύες έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την ασπίδα προστασίας και να βρει νέους ανθρώπους είτε για κοινωνική συναναστροφή ή για την επαγγελματική συνεργασία.
  • Οι Υδροχόοι, φιλοξενούν τον Κρόνο, ο οποίος επιμένει να σχηματίζει μία δυσαρμονία με τον Ουρανό. Οι προσωπικές υποθέσεις θα λείψουν ακόμα μία φορά.
  • Οι Ιχθύες, είναι οι συναισθηματικοί και οι διαισθητικοί του ζωδιακού κύκλου, φιλοξενούν από την 1/1 τον Δία. Αυτή η συνάντηση τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν μεγάλη επανεκκίνηση στη ζωή τους. Η μοίρα θα είναι πιο γενναιόδωροι στους Ιχθύες σε συναισθηματικά και οικονομικά.

MagicF’Ariel: Ο Ερμής στον Υδροχόο - Στο στόχαστρο τρία ζώδια

Ο Γενάρης όπως φαίνεται μας παίζει περίεργα παιχνίδια για τα ζώδια! Από τη μια μοιράζει χαρά, ευτυχία και ελπίδα για εκείνο το όνειρο, από την άλλη μας κάνει και φανταζόμαστε δράκους, η αλήθεια όμως είναι πως τα φαινόμενα απατούν τελικά!

Ο Ερμής χαρωπός και ανέμελος ταξίδεψε στο ζώδιο του Υδροχόου! Έκανε και αυτός ποδαρικό τρελό και αλλοπαρμένο, κυρίως για τους... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.