Πρόβλεψη - εφιάλτης από τον Κώστα Λεφάκη για 4 ζώδια - Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρόβλεψη - εφιάλτης από τον Κώστα Λεφάκη για 4 ζώδια - Ποιοι πρέπει να προσέξουν

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει 4 συγκεκριμένα ζώδια για τη σημερινή (19/1) μέρα η οποία είναι γεμάτη κρυφές εντάσεις αλλά και διευκολύνσεις στις επιδιώξεις, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η θέση της Πανσέληνου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα (19/1)

Κριός

Η μέρα σας ωθεί να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας, είτε στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθά να είστε πιο αποτελεσματικές στην διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Ταύρος

Μην βιάζεστε να δεχθείτε προτάσεις αν οι όροι δεν είναι ικανοποιητικοί και μην μιλάτε για τα σχέδια σας σε τρίτους. Συναισθηματικά, οι εξελίξεις δεν είναι ίσως όπως περιμένατε αλλά χρειάζεται υπομονή.

Δίδυμοι

Η μέρα είναι αρκετά σημαντική για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καθώς οι ευκαιρίες για γενική βελτίωση δεν θα λείψουν. Θα πρέπει όμως να οργανώσετε τη δραστηριότητα σας.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

Καρκίνος

Αποφύγετε κάθε είδους βιαστική ενέργεια που θα έβαζε σε κίνδυνο κάποια επιδίωξη σας και μην απογοητεύεστε αν κάτι ή κάποιος που περιμένετε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Λέων

Ένας φίλος μπορεί να σας απογοητεύσει λίγο, αλλά σε αυτό συμβάλει περισσότερο η δική σας ευθιξία. Εκμεταλλευθείτε σωστά το χρόνο σας για να είστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

Παρθένος

Αν επιδίωξη σας είναι η επαγγελματική πρόοδος και αποκατάσταση, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις, αλλά και την καλή γνώμη των άλλων για εσάς.

Ζυγός

Η κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών γίνεται πιο εύκολη. Στα αισθηματικά σας η περίοδος είναι μεταβατική με δυνατές τις στιγμές των ερωτικών συγκινήσεων.

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να προωθήσετε κάποιες επιδιώξεις σας και, ίσως, να ξεκαθαρίσετε μερικά συναισθηματικά προβλήματα που σας βασανίζουν από καιρό.

Προβλέψεις ζωδίων 19/1

Τοξότης

Αποφύγετε κάθε συζήτηση που θα σας κουράσει και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Αιγόκερως

Η μέρα δίνει μία ώθηση στις επιδιώξεις σας και σας βγάζει ευκολότερα στην επιφάνεια των πραγμάτων. Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν στους ανωτέρους σας. Η περίοδος προβλέπεται ικανοποιητική και για τα ερωτικά σας.

Ιχθύες

Φιλίες και κοινωνικές γνωριμίες υποστηρίζουν τις θέσεις σας και τις ιδέες σας. Οικονομικά φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση και τις ανάγκες της ακίνητης περιουσίας.

Πηγή: elle.gr

"Τις μέρες του Φλεβάρη οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα..." - Η MagicF’Ariel σας προειδοποιεί για εξελίξεις

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η νέα χρονιά μας έκανε ποδαρικό με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Αιγόκερους! Και επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, εμείς τα ξωτικά του δάσους, μπορώ να επιβεβαιώσω τις προθέσεις της, μια χαρά! Τι έκανε λοιπόν η Θεά;

Μας ταξίδεψε στο παρελθόν, επιθυμήσαμε τον ανεκπλήρωτο έρωτα, μας προσέφερε λίγη από τη μαγεία του και τσουπ πρώτες μέρες του Γενάρη μας τα πήρε όλα πίσω! Πολύ σκληρό, πολύ αληθινό, πολύ άδικο μπορώ να εξομολογηθώ! Όμως ήταν και πολύ ωραίο το άτιμο το όνειρο..! Τα πάθη μας, τα λάθη μας.. σωστά;

Οι εκπλήξεις της χρονιάς είναι όντως αμέτρητες, καλή διάθεση να υπάρχει και εκείνο το χαμόγελο! Τις μέρες του Φλεβάρη λοιπόν, ο φτερωτός ο Έρωτας, ξαμολιέται παντού και πετάει τα βέλη του! Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι έχουν την... διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της MagicF’Ariel εδώ!